Miami uskoro donosi odluku

Gradski odbor Miamija glasovat će 28. ožujka o odluci za uvođenje nove Velike Nagrade u Formuli 1 na ulicama drugog najvećeg grada Floride.

Na redovitoj sjednici gradske komisije pričat će se o planovima za Veliku nagradu prvi puta nakon 27. rujna prošle godine. Tada se odlučilo da se utrka neće održati 2019. godine, no F1 i grad Miami ostali su u kontaktu te zajednički planiraju daljnji razvoj situacije.

Sama ideja utrke na stazi koju zamišlja F1 se komplicira zbog toga što jedan veći dio nije u vlasništvu grada nego uprave parka Bayfront, no čini se kako je došlo do pomaka u pregovorima te se smatra kako će gradski odbor podržati daljnje pregovore.

Ugovor bi se trebao potpisati na deset godina te bi utrka trebala održavati u listopadu. Osim F1, u dokumentu bi se trebala naći organizacija South Florida Racing koja bi trebala pružiti pomoć u priredbi.

 

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F1 fan

Turska, Imola i Malezija to Vratite u kalendar

mody

sumnjam da ce se turska vratiti upali u financijske probleme po meni najbolja nova staza a ibilo je malo publike.imolu sumnjamkao vn italije jedino kao vn europe ali ne vjerujem da ce se brzo vratit u kalendar dolazi vietnam uh…malezija je ispala preklani proći će još godine ali mozda se sepang vrati

mody

bolje las vegas nego miami

Related Posts