Lewis Hamilton je nakon završetka utrke u Australiji rekao da će morati sa svojim inženjerima pronaći razlog zbog kojeg je imao problema s balansom bolida tijekom utrke.

Podsjetimo, Hamilton je odmah na startu utrke izgubio prvo mjesto od momčadskog kolege Bottasa koji je suvereno vodio do cilja.

”Ovo je bio vrlo dobar vikend za cijelu momčad a pogotovo za Valtterija, sretan sam zbog njega i njegove pobjede. Ovakav start sezone je idealan za sve nas. Ja moram posebno poraditi malo na startovima, danas nije bilo loše ali je moglo puno bolje.”

”Nisam bio ugrožen od strane Maxa iako se činilo da bi mogao napasti, imao sam sve pod kontrolom. Mislim da sam negdje gubio dio brzine jer balans bolida nije bio idealan, ali to ću proći sa svojim inženjerima kasnije,” rekao je Hamilton.

Vrlo brzo nakon utrke, mehaničari Mercedesa su otkrili da je na Hamiltonovom bolidu bilo prisutno oštećenje na podnici, te da je to vrlo vjerojatno uzrok malo slabijeg tempa u utrci.

Još uvijek nije jasno kako je došlo do oštećenja, ali se pretpostavlja da je uzrok tome prolazak preko rubnika ili udarac neke krhotine sa staze.

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
4 Komentara na temu
3 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
7 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Mike-ferrari

Mah netko je izjavio da cim se priblizi bolidu ispred gune se pregrijavaju
Tako da j…. promjene na bolidima kad opet nemos pratiti i pretjecati
Nije da smo mogli hahah al opet nula

avatar
Član
sladjan87

Izgubio sam poziciju na startu i moja je utrka bila više manje gotova nakon prvoga zavoja.”Ovo kaze Hamilton . Da li je to utrkivanje ? Sto je smisao ovog sporta ? Sto ste to napravili glupim pravilima ?

avatar
Član
mika.KA

pravilima!?
sta bi ti promjenio na toj stazi da je napravis zanimljiviom?
to je takva staza i bok!

avatar
Član
harii87

Ako se smijem priključiti raspravi moje ideje bi bile sljedeće: 1) Vratit nadoljevanje goriva 2) Imat dostupnu samo jednu komponentu guma koja bi maksimum performansi davala što je moguće duže uz što manji gubitak sa svakim krugom i prilikon voženja u prljavom zraku Ono što bih očekivao kao napredak da ovim izmjenama je sljedeće: 1) Čak i na ‘dosadnim’ stazama poput Albert Parka imali bi mogućnost da gledamo promjene u vrhu 2) Čak i na ‘teškim za pretjecanje’ stazama poput Albert Parka imali bi mogućnost da se vozi u mjenjaču što bi povećalo šanse za prestizanje na stazi 3) Vratit… Read more »

avatar
Član

složio bi se , meni je isto dosadna malo ,imaš start,promjene guma i pred kraj ako netko uđe u probleme da ga se prestigne i to je to. Eventualno kiša može začiniti stvari. Šta bi promjenio…izbacio bih iz kalendara gradske trke.Singapur,Monte Carlo i Australiju Azerbeđan a vratio Imolu,Nordšlaife,Fuji,Maleziju itd… I vratio bih utrke PASIONATE nema pay drivera odnosno da se ne vrti sve oko novca več da se sport vrati sportu.Vidi formulu E i nije tako loša osim zvuka. znači pjur reacing dva turba ,troši gorivo kolko hočeš , može struja ali ovako hibrid kao i dosada znači 30% cca,… Read more »

avatar
Član
mody

meni je ova f1 postala dosada dabogda na postolju u bahreinu bio kimi kubica norris

avatar
Član
F1 fan

Kme kmme