Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton je i dalje pri mišljenju da je Ferrari ispred njih te da je još puno posla pred njegovom momčadi. Na zimskim testiranjima Mercedes je zaostajao za Ferrarijem, iako vremena ostvarena na testiranjima ne treba uzimati zdravo za gotovo.

“Nije teško primjetiti kako zaostajemo za Ferrarijem. No, zaostatak je možda manji nego mislimo. Još ne znamo čuva li Ferrari asa u rukavu,” rekao je Lewis.

Neki stručnjaci tvrde da je Ferrari u prosjeku oko četiri desetinke sekunde po krugu brži od Mercedesa. Je li to istina dokazat će nam Vettel i Leclerc ovog vikenda.

“ovog trenutka smo svi lovci i lovine istovremeno. Nadam se da ćemo Australiju napustiti kao lovina,” rekao je Vettel.

“Prošle godine smo imali više problema tijekom testiranja, a i spremniji dočekujemo prvu utrku ove godine nego što je to bio slučaj lani. Treba nam vikend bez problema kako bi sezonu počeli s najboljim mogućim ishodom,” zaključuje vettel.

Od Ferrarija i Mercedesa se očekuje da su na vrhu, a redoslijed momčadi iza vodećih je još pod upitnikom. Prema većini stručnjaka, Red Bull bi i dalje trebao biti treća sila a borba za best of the rest bi se trebala voditi između Renaulta, Alfa Romea Haasa.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
1 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
FerrariHR

Može mi neko reć da sam lud, ali ne sviđa mi se ovo favoriziranje Ferrarija od svakoga ko god otvori usta. Nadam se samo da će se Ferrarijeva momčad moć nosit sa pritiskom. A jesu li napravili pravi posao sa bolidom, vidit ćemo uskoro..