Peterostruki prvak F1 i vozač momčadi MercedesLewis Hamilton misli da momčad iz Maranella ima pola sekunde prednosti u odnosu na Mercedes.

Momčad Ferrarija je u protekla dva tjedna testiranja postavila najbrže vrijeme u Kataloniji, s ogromnih tri desetinke prednosti s najbržim vremenom za momčad Mercedes koju je postavio Valtteri Bottas.

Hamilton priznaje kako bi Ferrarijeva prednost mogla biti veća, no ne može sa sigurnošću reći koliko.

“Vjerujem da su pola sekunde u potencijalnoj prednosti,” izjavio je Hamilton.

“Analizirati ćemo informacije koje smo prikupili na našem bolidu u ova posljednja dva tjedna te ćemo pripremiti neke modifikacije na bolidu.”

“Vrijeme ne stoji na našoj strani, do utrke ćemo sigurno pronaći desetinku.”

Momčadi se ne mogu točno međusobno uspoređivati na testiranju jer na vrijeme bolida utječe mnogo faktora, količina goriva u bolidu te postavke motora su jedni od mnogih.

Hamilton izjavljuje kako nema nikakve brige za Ferrarijevu prednost u testiranju, jer na kraju, nitko ne dijeli nagrade za najbrži bolid na testiranju.

U drugome tjednu predsezonskog testiranja, Mercedes se pojavio s novim aerodinamičnim komponentama za koje Bottas navodi da su poboljšale slabe točke bolida.

“Rezultate na testiranju uzimajte sa zrnom soli, ne možete sa kompletnom sigurnošću reći tko je bolji a tko je lošiji. Ne znate sa kolikom su količinom goriva vozili te ne znate na kojim su postavkama motora vozili.”

“Na ravnici su brži od nas. Da li je to zbog njihovih novih prednjih krilaca koje smanjuju otpor zraka, ili su bolje razvijeniji od nas, ili je to zbog naše težine, ne mogu sa sigurnošću reći.”

“Ne znam, niti ćemo znati dok ne dođe utrka,” rekao je Hamilton.

 

21
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
18 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
F1 fan

Što bi značilo da ste vi brži oko 2-3 desetinke
Samo stavljaju pritisak na Ferrari sa ovim izjavama, pila naopako kao i posljednjih godina. Imaju brzine u rukavu koliko hoćeš, skrivaju.

avatar
Član
Desmosedici

Pa ne vjerujete ni Luji? ..Pa nije Lujo neki budalaš da ne zna što priča.

avatar
Član
Desmosedici

Kod Mercedesa zadnji kraj odlično izgleda. Ovakav tip nosa volim ali su ga poružnili sa ovim novim vrhom, a najviše mi ružno i konzervativno izgledaju ovi škembavi bočni usisnici i ova zaštitna oplata-usmjerivači zraka oko njih. Kopirajte FIAT usisnike da vas ceo svet razume. Hahahaha!..i FIAT prednje krilo koje baca zrak sa strane a ne preko prednjih guma.

avatar
Član
Desmosedici

..a jesu ružni usisnici i one oplate oko njih…mora bit da se Aldo prejeo macarona kad ih je crtao. Hahahaha!

avatar
Član
mika.KA

pola sec je ništa jer oni imaju seba a mercedes luju!

avatar
Član
Desmosedici

Seb je brži od Luja barem jednu desetinku.

avatar
Član
teo_S

😂

avatar
Član
mika.KA

dokazuje to iz sezone u sezonu

avatar
Član
Desmosedici

Džabe vam minusi, brži je, zna se to.

avatar
Član
Pratiteljcro

What’s in your heeead, in your heeead?
Zombie, zombie, zombie-ie-ie

avatar
Član
Desmosedici

Ne budalakaj..i ne vrijeđaj ako ne mislim kao ti.

avatar
Član
Pratiteljcro

Ne lupetam. https://www.youtube.com/watch?v=qZsWfHm2Tyk jer za ovo vrijeme iz videa i sam sjebastian govori kako je lujo (generalno) bio bolji vozac od njega. Doslovno je to rekao!

avatar
Član
Desmosedici

Seb je dvije godine mlađi od Luja, tada je imao nepunih 18 a Lujo 20 godina, znači u tim prvim godinama puno neiskusniji i s tim sad manipuliraš, zloupotrebljavaš sa ovim videom.

avatar
Član
Pratiteljcro

ma volim i ja tebe povrsino malena. pusa

avatar
Član
BNL.McLaren

Dobro, razumijemo, fan si hamiltona. Al jel baš moraš bit tako arogantan? Doslovno samo provociraš da bi dobio reakciju i svađao se. A što se članka tiče, opće poznata stvar da hamilton laže u ovakvim situacijama. Prošle godine je rekao skoro istu stvar pa je u Q3 vozio 1:21.164 a seb i kimi sa “pola sekunde bržim bolidom” 1:21.838 .. Dobar je, al nije tolko dobar.

avatar
Član
Pratiteljcro

Neprovociram tebe, iskuliraj. Nema potrebe da mu budes odvjetnik, desmosedici je kako i sam kaze odrastao covjek koji malo malo lupi jednu “kvalitetnu”, ja samo reagiram na glupost da je vetelko brzi barem jednu desetinku od hama…

avatar
Član
BNL.McLaren

@Pratiteljcro pogledaj malo bolje. Nisam tebi nista napisao nego odgovaram na originalni komentar koji je napisao mika.KA..(ubuduce cu stavljat i @username da nebi došlo opet do ovakve zabune, makar mislim da je očito)

avatar
Član
Pratiteljcro

Da, sori moj bed, komentirao sam na komentar iznad mojega misleci da je meni upuceno. .. i da je lujo brzi pola sekunde od seba, senu i shumija nebi nitko ni spomenuo, nikada! lol pola sekunde

avatar
Član
BNL.McLaren

Ma sve 5, dešava se.

avatar
Član
Desmosedici

Nemoj se umišljat, nisi ti baš tako “kvalitetan” da znaš ocijenit što je “kvalitetno”. To tvoje je samo subjektivno.

avatar
Član
Pratiteljcro

Savrseno sebe opisujes 🙂