Od 2011. godine GP1 svakodnevno izvještava o zbivanjima u oktanskom cirkusu Formule 1. Novost za posjetitelje portala stiže krajem veljače 2019. – GP1 kreće s praćenjem hrvatskih automoto sportova!

I dok praćenje Formule 1 ide dalje punim gasom, uz želju da se posjetiteljima portala tijekom 2019. ponudi što više kvalitetnih tekstova i zanimljivih informacija o sezoni koja se bliži, GP1 će vrlo brzo proširiti svoje područje interesa.

Smatramo da hrvatski automoto sportovi, kao i svi oni koji se na bilo koji način tim sportovima bave, zaslužuju kvalitetno i redovito medijsko praćenje. Stoga smo odlučili od sezone 2019., koja kreće već u ožujku, na GP1 portalu uvesti rubriku HR Automoto u kojoj ćete moći čitati tekstove o hrvatskim natjecanjima, hrvatskim vozačima i njihovim rezultatima na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Očekuju vas novosti vezane uz hrvatski automobilizam i motociklizam, najave natjecanja, izvještaji, intervjui s vozačima i još mnogo toga. Objavljivat ćemo i mnogo video materijala u suradnji s Kreator TV-om.

Do objavljivanja nove rubrike ostalo je svega nekoliko dana. Pratite nas i prvi čitajte tekstove o hrvatskom automoto sportu.

Photo: Rally Show Santa Domenica 2018/HK Motion

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o