Rosberg: U nekim trenutcima sam se bojao voziti

Nico Rosberg otkrio je da mu ne nedostaje Formula 1, te da ga je taj sport ponekad uplašio. Njemački vozač šokirao je svijet motosporta kada je najavio svoju mirovinu samo pet dana nakon što je osvojio naslov prvaka 2016.

Sada, u intervjuu za njemačku TV postaju ZDF, Nico je potvrdio da ne žali zbog umirovljenja.

“Moram priznati, postoje trenutci kada gledam i mislim, dobro je da nisam u tom autu.  Na primjer, u Bakuu – kada se voze ulicama grada brzinom od 360 km/h, milimetrima od zida. Za razliku od drugih vozača, ja nisam baš neki „kamikaza“. I da, bilo je trenutaka kad sam se bojao.”

Rosberg je rekao kako je njegov izbor odlaska na kraju 2016. bila najbolja odluka, ali u to vrijeme ni on sam nije bio uvjeren kako je napravio pravi potez.

“Tada, kad sam odlučio napustiti sport, nisam imao pojma kako ću se osjećati za dva, tri mjeseca ili godinu. To je bilo potpuno zaustavljanje – ogroman dio mog života je odjednom nestao.”

”Srećom, imao sam svoju obitelj i druge strasti. Brzo sam pronašao novi način za mene. To je bila najbolja odluka. Uopće mi ne nedostaje, a za mene je to velika stvar”, dodao je Nico.

14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mody

osvojio naslov i pobjegao mogao je voziti još par goidina

klepesina

pobjegao naravno jer pusy samo bjeze dok veliki voze ovoga se vec niko i ne sjeca da ovako ne izadjei ne mlatne koju niko nebi ni znao da je vozio f1

klepesina

Sto nije vozio

klepesina

Zato i jesi lazni sampion

Desmosedici

“Lažni šampion” je potpuno ravnopravno vozio četiri sezone u istoj momčadi sa “najvećim”kojemu su morali čak pogodovati da bude malo bolji.

klepesina

ravnopravno hahah ni u snu covjece al bitno je da napises nesta samo da omalovazis uspjeh LH Pa i sam Nr je rekao strah me e sad se sjeti kada su to rekli veliki sampioni e tu je ta razlika sto je NR osto mali i nebitan lik…AL neka si ti replicio

r.u.m.

Niko je pošteno osvojio svoj naslov i može se reči da je bio jako dobar partner i nosio se je sa Hamiltonom odlično.Vidi Botasa, odnosno ne vidi Botasa.

klepesina

Pa dok je Merc bas dominirao pustili su malo da se trkaju posle kada se dominacija istopila radi se timski.Tako se to i radi sve za tim i naravno brzeg vozaca uostalom kao i ferari sto je radio za schumahera baricelo masa irvine itd u njihovoj dominaciji ova trojica su bili vodonose kao sad botas i to je kljuc uspjeha nije posteno prema drugom vozacu ali ako nisi brzi radi sta ti se kaze …

Desmosedici

Slabo ti pratiš F1. Sir Jackie Stewart je na vrhuncu svoje karijere izjavio da ga je strah voziti, pa zatim Nili Lauda, koji je tražio od vozača da bojkotiraj utrku na Nurburgringu. To je propalo jer je Hunt želio ispasti “frajer”koji se ne plaši i to je izminirao. Niki je na toj utrci nastradao, ako ne znaš. Znači i prije su neki veliki vozači izjavili da ih je strah. To je mislila većina njih ali nije imala “onu stvar” da to javno prizna. Tako ti je i danas.

west 44

Desmosedici vidim kratko ti pamčenje pa zar nije vozio i sa” največim” Schumacherom pa ga oprao sve tri sezone kad smo već kod toga!!! Evo činjenica -sezona 2010 Rosberg 142-M.S.72—2011 Rosberg 89-M.S.76—2012 Rosberg 93-“največi” 49.

Desmosedici

Pa to ti i govorim. Sad sam sebi uskačeš u usta. Nico Rosberg je bio veliki vozač i nije korektno da ga omalovažavate.

west 44

Ne .ne ti si licemjer i upravo suprotno ti omalovažavaš Hamiltona preko Rosberga i to ti je cilj s toga ti je i moj odgovor na takvoj relaciji samo sam ubacio tvog lieblingmensch Schumachera!!!

Desmosedici

Ne, ne, ja ne omalovažavam Hamiltona. Samo vam ne dam da od njega stvarate nekakav kult. Ja ga poštivam, on je veliki vozač, ne može se slučajno ovo sve osvojit, ali kažem da je imao i sreće da mu se sve pozitivno posloži u karijeri. Vi ste ti koji stalno pokušavate nekoga omalovažit, najveću instituciju u F1, Ferrari i omalovažit Seba Vettela samo zato što vozi za Ferrari. Da vozi za nekoga drugoga dizali bi ga u nebesa kao i Hamiltona.

mika.KA

ferraria i seba netreba omalovazavat jer oni sami sebe vec sezonama omalazavaju idiotskim taktikama,smijesnim kvarovima,krivim procjenama vozaca (u utrci),itd..
Stewart,lauda… su izjavili da ih je strah,istina Da! a zasto!?
u to vrijeme sjesti u bolid f1 je bilo ajmo rec kao voziti limeni lijes!
zato ne mjesaj kruske i jabuke!

Related Posts