Daniel Ricciardo izjavljuje da jedva čeka početak nove sezone te priželjkuje da novi R.S.19 bude najbrži na gridu u novoj sezoni.

Ricciardo je prošle godine iznenadio svijet F1 odlukom da napusti Red Bull i ode u Renault. S Red Bullom je ostvario sedam pobjeda, 29 postolja i tri pole positiona.

“Uvijek sam uzbuđen dok čekam početak sezone i vožnju novog bolida. 2019. je sasvim novo iskustvo za mene, nova momčad te potpuno nov bolid. Imat ću mnogo toga za naučiti, od razumijevanja funkcija na volanu, upoznavanja s mehaničarima i boljeg upoznavanja s inžinjerima. A najviše bi želio da je novi R.S.19 najbrži na gridu, no to ćemo uskoro vidjeti. Momčad je motivirana da nastavi napredovati,” uzbuđeno je izjavio Ricciardo.

Jedan novi izazov mu je i momčadski kolega, Nico Hulkenberg. Provjereno talentiran vozač, no bez puno sreće i ostvarenih pravih rezultata. U svakom slučaju će Daniel i Nico biti izazov jedan drugom te zanimljivo će biti promatrati njihov odnos tijekom sezone.

“Poznajem Nicu jako dobro. Obojica živimo u Monaku, blizu smo godinama te smo se družili u nižim kategorijama. Odličan i talentiran je vozač. Ima dosta trofeja iz nižih kategorija što dokazuje da je odličan vozač. Oduvijek ga poštujem kako kolegu vozača te jedva čekam da zajedno počnemo dizati momčad,” zaključio je Daniel.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o