Na današnjem predstavljanju u bazi momčadi u Enstoneu, Renault je predstavio svoj novi bolid R.S.19. Ujedno su službeno prikazali i “novo” ime momčadi iz kojeg su izbacili “Sport” te se sad zovu Renault F1 Team.

Predstavljanju su sudjelovali vozači Nico Hulkenberg Daniel Ricciardo, cjelokupno vodstvo ekipe te svi radnici tvornice u Enstoneu.

Cyril Abiteboul je ponosno izjavio:

”Na ovome smo radili protekle tri godine i to je nešto čime smo posebno ponosni. Kada prođete tvornicom osjetite tu energiju i pozitivnost.”

”Uložili smo puno sredstava u modernizaciju tvornice te ćemo s tim alatima još jače i brže napredovati. Uložili smo u tvornice i u Enstoneu a ove godine ćemo i u Viry. Tu ćemo napraviti posebno unaprjeđenje kako bi pogonsku jedinicu doveli na još veći nivo.”

”Ovaj bolid je plod dobre organizacije i planiranja te smo izrazito ponosni njime. Osjećamo se spremni napraviti korak naprijed,” zaključio je Abiteboul.

Galerija:

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
loni

Dobro izgleda, profil je upečatljiv. Zanimljiv detalj na prednjem krilu…. ravni dio je velik a mala krilca agresivinije postavljena, slična ideja kao i na Toro Rossu. S-duckt se izgleda također vratio, zadnji rep je sada na dvostrukoj konzoli.

avatar
Član
BNL.McLaren

Vrlo interesantan usis zraka na vrhu bolida..

avatar
Član
Desmosedici

Lijep bolid, ali “deja vu”, sve već viđeno.Prije dvije godine ovo je napravio Simone Resta na Ferrariju a prošle godine i Adrian Newey na Red Bullu. Čekamo Ferrari, Alfu, Mercedes i Mclaren da vidimo hoće li ponudit nešto novo.