Na današnjoj online promociji momčad Haasa je predstavila novi vizualni identitet i livreju bolida. U događaju su sudjelovali vozači Romain Grosjean Kevin Magnussen zajedno s Guntherom Steinerom i glavnim direktorom naslovnog sponzora Rich Energy Williamom Storeyem.

U dosadašnje tri sezone momčad je imala kombinaciju boja sestrinske tvrtke Haas Automation koja je također u vlasništvu Genea Haasa. Prva nagađanja su govorila da će momčad odbaciti skroz shemu s crnom, sivom i crvenom te u potpunosti prihvatiti boje glavnog sponzora, zlatnu i crnu, što je na predstavljanju i potvrđeno.

Livreja je predstavljena na prošlogodišnjem bolidu s konceptom novog prednjeg krila za 2019.

Odmah nakon službenog programa objavili su i slike novog bolida za sezonu 2019., imena VF-19.

“Ovo je dio godine kada se nadate da ste pogodili s dizajnom i želite biti konkurentni od početka. Novi bolid izgleda odlično, ne samo u ovoj shemi boja nego i vizualno prema novim aerodinamičkim pravilima te se nadamo da ćemo uživati u boljem utrkivanju u 2019.,” izjavio je Gene Haas za službeni portal momčadi.

“Bitno je da napredujemo kao momčad. Planovi su isti kao i za 2018., želimo postići što bolje rezultate i pokušati nadmašiti prošlogodišnji rezultat. No, ne bi bili nezadovoljni ni ponavljanjem prošlogodišnjeg rezultata,” rekao je Gunther Steiner.

“Drago mi je vidjeti logo Rich Energy na bolidu Haasa. Samo spominjanje i povezivanje naše kompanije i momčadi Haasa je skrenulo pažnju na nas, a zastupljenost našeg logoa na bolidu će to sve podići na novu razinu,” kazao je William Storey, CEO Rich Energy.

 

 

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
7 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
klepesina

Sve vrijedno spomenut je ovaj ogroman pimpek…Bolid za od 7do 10 mjesta….

avatar
Član
Desmosedici

A o bolidu VF-19, ovo je Ferrari “sa dna kace”, sve same idejne kopije Ferrarija, livreja jako slična s livrejom Lotusa John Player Special. Vidjećemo što će Alfa napravit. Kako sam razumio oni idu dalje u inovacije i nove ideje, a vjerojatno će i Ferrari izbacit nešto novo.

avatar
Član
Desmosedici

A što će ova nova-šira prednja krila odpadati ko gnjile kruške pri svakom agresivnijem pretjecanju, a na startu utrke da ne pričam. Biće karbona i safety cara koliko hoćeš.

avatar
Član

Lijep bolid izgleda močno , boje mi bacaju na stari Lotus JPS crno sa zlatnim a inače mi baca na Ferrari iz 2018 bokovi.

avatar
Član
berger

Sponzori diktiraju boje

avatar
Član
mika.KA

lijepe gume

avatar
Admin

Ništa spektakularno. Malo baca na bivši Lotus. Iz sive u crnu, drže se plain dizajnova. Nadam se da će biti brz.