Chase Carey, izvršni direktor Formule 1, je izjavio da su još uvijek angažirani oko ugovora sa Silverstoneom te da će nastaviti raditi ono što oni misle da je ispravno.

Velika nagrada Velike Britanije je uvijek bila u kalendaru Formule 1, a većina utrka se vozila na legendarnoj stazi Silverstone. Ovogodišnje izdanje će biti posljednje jer ugovor između vlasnika Formule 1 i staze, Liberty Medije i BRDC-a (British Racing Drivers’ Club) još uvijek nije potpisan, a pregovori su nastavili da se otežu.

Carey je već nekoliko puta ukazao na važnost ovog događaja koji ima velike korijene u Formuli 1, ali da ne želi biti previše uvučen u pregovore.

“Silverstone je veoma vrijedan događaj. Poštujemo ono što znači fanovima i radimo na tome. Pitanja u ovom sportu su se uvijek prvo raspravljala javno pa zatim privatno. Ovog puta želimo privatno naći zajednički jezik pa tek onda obavijestiti javnost o tome što smo odlučili.”

“Nastavit ćemo raditi i govorimo ono što mislimo da je ispravno”, dodao je Carey na kraju.

Velika nagrada Velike Britanije je ove sezone na programu od 12. do 14. srpnja.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

zasto se moj komentar izbrisao pa casey zeli voziti sve azijske utrke sramota šta rade od sporta

avatar
Član
Desmosedici

Pa vidite gdje Liberty Media a prije njih i Bernie imaju probleme? Imaju na starim poznatim stazama u Europi i sa njihovim državama koje se ne daju pljačkati. Ovim je najlakše organizirat utrku negdje u egzotičnim zamljama koje ne žale novaca da ugoste utrku F1 i ne pitaju koliko to košta a ne da još o tome pitaju svoje porezne obveznike. Koga je briga što tamo to stanovništvo uglavnom nema pojma o F1 niti ih to interesira.