Direktor tehničkog odjela momčadi Toro RossoJody Egginton je podijelio riječi hvale za prvi tjedan izvansezonskog testiranja sa Hondinim pogonskim jedinicama.

Naime, 2019. će biti prva godina za Hondu u Turbo-hibridnoj eri da opskrbljuju dvije momčadi sa svojim pogonskim jedinicama. Honda se može pohvaliti s vrlo produktivnim prvim tjednom testiranja, nakupivši preko 1000 krugova sa svojim pogonskim jedinicama zajedno s momčadi Red Bull Toro Rosso.

Na pitanje o mogućem problemu na motoru koje uzrokuju vibracije, Egginton je odgovorio kako je više nego zadovoljan s onime što je Honda pripremila ove godine.

“Honda je uložila jako puno truda. Vrlo sam zadovoljan time.”

“Pogonske jedinice su savršene zbog čega smo svi sretni pošto ne moramo tražiti bilo kakav kompromis. Nastavili smo tamo gdje smo stali prošle godine,” izjavio je Egginton.

Egginton vjeruje kako je Honda otišla golemi korak naprijed prošle godine napretkom u područjima snage i pouzdanosti.

“Honda je bila vrlo uspješna u razvoju prošle godine, pronašli su puno kilovata što nam je dalo dodatan vjetar u leđa.”

“Kao svaki ostali proizvođači pogonskih jedinica, Honda je uložila ogroman trud preko zimske stanke. Radili su na sljedećim koracima koje ćemo postupno pokazivati i unaprijeđivati,” Izjavio je direktor tehničkog odjela Egginton.

 

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o