Verstappen: Moramo krenuti dobro

Max Verstappen smatra kako bi mogao biti u konkurenciji za naslov prvaka u nadolazećoj sezoni, no kako bi se to dogodilo Red Bull-Honda mora biti brza od početka. Mladi Nizozemac zna kako je to krenuti loše jer je takva bila prošla sezona s Renaultovim motorom.

Tijekom zadnjih mjeseci, Verstappen je upozoravao kako bi Honda mogla biti odličan motor za Red Bull, no nije bio siguran hoće li ona dobro krenuti u sezonu.

“Moramo se pobrinuti da odmah na startu sezonu budemo brzi tako da se možemo natjecati za naslov s ostalim momčadima jer to nismo mogli prošle sezone.”

“Naš se bolid uvijek poboljšava kroz sezonu te nam to doneslo puno uspjeha prošle i pretprošle sezone, no poboljšanja trebaju doći prije kraja sezone,” izjavio je najmlađi pobjednik jedne Velike nagrade Formule 1.

Nakon što je Nizozemac napustio Daniel Ricciardo, u novoj sezoni će mu se pridružiti Pierre Gasly koji je došao iz Torro Rossa.

Iako je mlad, Francuz će biti stariji u ovom vozačkom dvojcu, no ne i iskusniji. Verstappen je odvezao 81 utrku u Formuli 1 dok je Gasly bio vozač u njih 26.

Dvojac se slaže po pitanju motora njihovog novog bolida. Gasly je izjavio kako Red Bull-Honda izgleda obećavajuće.

“Honda radi veliki posao. Oni stvarno žele napraviti najbolje što mogu u ovome trenutku.”

“Naravno da će im trebati vremena. Teško je dostignuti razinu Ferrarija i Mercedesa, no polako ih stižemo i jedva čekam početak sezone da vidim kako se bolid snalazi na stazi,” optimistično je izjavio Pierre Gasly.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
mody

red bull kraj jedne ere

Related Posts