Iz Renaulta neprestano pristižu vijesti kako velikim koracima naprijed idu u razvoju šasije i motora za iduću sezonu.

Nakon protekle sezone gdje su završili četvrti iza Mercedesa, Ferrarija i Red Bulla žele napraviti i korak više te se umješati u borbu s te tri ekipe. A da bi se umješali u tu borbu moraju pojačati tempo u razvoju bolida, što Cyril Abiteboul i potvrđuje da rade.

“Vidim da napredujemo najbrže dosad. Naporno radimo na razvoju i testiranju aerodinamičkih i mehaničkih komponenti kao i razvoju motora i njegovom testiranju na stolu. Ubrzano radimo i zbog najavljenih promjena na bolidima za iduću sezonu jer u tome vidimo veliki prostor za napredak,” rekao je Abiteboul.

Abiteboul smatra kako konačno izlaze na vidjelo sva ulaganja u ekipu iz Enstonea još od 2016. i povratka Renaulta kao tvorničke momčadi.

“Konačno se isplaćuju sva ulaganja u ekipu od strane Renaulta. Izgradili smo stabilnu organizaciju, doveli i neke nove ljude koji potpuno razumiju principe rada u jednoj organizaciji kao što je Renault. Maksimalno koristimo dostupne resurse te radimo najviše što možemo,” zaključuje Cyril.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Bit će zanimljivo vidjet i usporedit cijeli paket bolida Renault i bolida Red Bull Honda. Imam neki osjećaj da će se Renault nasladiti Red Bullu za one nekorektnosti u odnosima u hybrid eri.