U skladu s tradicijom, sezona Formule 1 će početi početkom ožujka na stazi kraj  Melbournea. Tako su ovih dana potvrdili organizatori te najavili veliku proslavu u srijedu 13.3. četiri dana prije utrke.

Otvaranje je zamišljeno u stilu poznatog događaja ‘London F1 Live Event’ u kojem se publici predstavljaju svi trenutni vozači u F1 prvenstvu i šefovi njihovih momčadi.

S obzirom na to kako Liberty Media u zadnje vrijeme bilježi priličan pad publike po skupinama, preostaje za vidjeti kakav će odaziv događaj imati. No, organizatori nemaju puno dvojbi u uspjeh manifestacije jer uz sadašnje vozače namjeravaju pozvati i one koji su se nekada natjecatelji. Program će također biti praćen s popratnim muzičkim točkama.

Organizator Australian Grand Prix Corporation je predvidio i mnoge aktivnosti i za same gledatelje. Komercijalni šef Sean Bratches smatra kako su svi elementi potrebni za uspjeh planirani na vrijeme.

“Strast i entuzijazam za sport navijača u Melbourneu bio nam je dovoljan razlog da organiziramo prvu proslavu početka sezone u povijesti Formule 1.”

“Drago nam je da možemo navijačima priuštiti ovakav spektakl. Cilj nam je da ih stavimo u središte akcije. Ovaj događaj nam omogućuje da preko dostupnih medija komuniciramo s navijačima i na globalnom planu,” kaže Bratches.

Nije propustio ni spomenuti veliku obljetnicu koja će se obilježiti na VN Kine.

“2019. godina također donosi i 1000. utrku u povijesti sporta koja će se dogoditi u Kini. S tim u vidu, potrebno je da sezona počne uz veliku proslavu,” zaključio je Bratches.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

adelaide je bolji od melburna bio