Pred kraj ove sezone, Lawrence Stroll je uspio spasiti ekipu Force Indije od bankrota. Od Belgije, to je bila potpuno drukčija momčad koja je zahtijevala novi upis na listu konstruktora. Isto je ostalo jedino ime. No, uskoro više ni njega neće biti. Sljedeće sezone, momčad se vodi pod imenom Racing Point F1.

Vjerojatno zbog potpuno novog re-brandinga momčadi, ekipa iz Silverstonea je zaključila da dio promjena proizlazi iz novog imena. To će označiti kraj jedne ere duge 11 godina. Tada je momčad krenula u oktanski cirkus prethodno otkupivši većinski udio od Spykera. Nije ostvarila ni jednu pobjedu od tog vremena, ali je zato ponudila mjesto mnogim poznatim licima poput Giancarla Fisichelle i Jarna Trullija. Završetka u prvih tri nije nedostajalo. Zadatak za novu momčad napraviti ključan korak koji je uvijek u prošlosti izostajao i lansirati nekog od svojih vozača na najvišu stepenicu.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
FrancesHosey445

Izradujem više od $ 7k mjesecno koji rade skraceno radno vrijeme. Cujem kako cuju druge ljude da mi kažu koliko novaca mogu zaraditi na mreži pa sam odlucio pogledati u nju. Pa, sve je to tocno i potpuno mi je promijenilo život.

Ovo je mjesto gdje sam zapoceo+++++>> http://www.Trade46.Com

avatar
Član
mody

vratite jordan