Carlos Sainz tvrdi kako se osjeća odlično zbog toga što će se McLaren oslanjati na njega kao prvog vozača u sljedećoj sezoni Formule 1.

 

Španjolac je sigurno iskusniji od dvojaca koji će sljedeće sezone voziti za McLarena. Partner će mu biti Lando Norris tako da će Sainz morati pokazati iskustvo i znanje svojem kolegi kojem će to biti prva sezona u Formuli 1 kao jednom od glavnih vozača momčadi.

Sainz se nikako ne boji odgovornosti koju će snositi, nego ga to još više ohrabruje i tjera da bude bolji.

“Osjećam se odlično, snažno na neki način.”

“Sigurno ću ući u petu godinu Formule 1 s McLarenom, prošao sam već dvije momčadi, a i iskustvo iz WSC-a je još uvijek tu.”

“U sljedeću sezonu ulazim s puno samopouzdanju i mnogo znanja. Dovoljno sam naučio u Toro Rossu i Renaultu te mogu voditi momčad u dobrome smjeru,” tvrdi Sainz u razgovoru za Motorsport.com

Španjolac je ove sezone u Renaultu imao mnogo muka zbog nestabilnosti bolida. Iako nije riješio taj problem cijelu sezonu, 24-godišnjak smatra kako je barem ponešto naučio o bolidima.

“Naučio sam puno i mnogo sam eksperimentirao kako bi se riješio problema.”

“Ova je godina bila puna učenja za mene jer sam se fokusirao na popravljanju i poboljšavanju bolida.”

“Mislim da će ova sezona ostaviti traga na mojem razvoju te da će mi pomoći sljedeće sezone u McLarenu,” zaključio je Sainz.

 

 

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

samo da bolid ne bude smece kao ovih zadnjih 5 godina