George Russell će sljedeće sezone prvi puta ući u kombinezon Williamsa kako bi pokazao svoj talent iz nižih serija. Stanje u momčadi je vrlo nepovoljno kada se gleda uspješnost. No, mladić kaže kako se ne opterećuje okolnostima. Iza njega su dvije plodne godine u GP3 seriji i Formuli 2 gdje je dvije godine za redom osvajao naslove.

Za njega slijedi razdoblje obnove u momčadi, ali i test koliko će se dobro slagati s povratnikom u sport, Robertom Kubicom.

“Iza mene su dvije nevjerojatne godine te sam spreman za još jedan izazov. Znam kako sam tek početnik i te da moram svaki potez dodatno odvagnuti,” objašnjava Russell.

Kaže kako je ovo ogroman napredak u odnosu na niže serije, po pitanju broja suradnika, ali i gledatelja pred kojima će voziti svaku utrku. Kaže kako je spreman nositi s takvim pritiskom.

“Postoji toliko novih stvari koje će od sada postati svakodnevica. Od rada s oko 750 članova momčadi pa sve do nastupa u utrkama. Pritisak je puno veći, ali spreman sam,” kaže Russell.

Zadnje dvije godine, Russell je proveo usko surađujući s Mercedesovom momčadi. Puno je naučio od osoblja, ali i od peterostrukog prvaka Lewisa Hamiltona. Radeći u takvom okruženju, naučio je svaku vještinu koja bi mu mogla pomoći u daljnjoj karijeri.

“Imao sam sretne okolnosti jer sam prisustvovao svakom važnije sastanku Mercedesa. Pogotovo zato što je na njima bio Hamilton od kojeg se može puno naučiti. Ne mogu vjerovati da sam u tom razdoblju postigao takav napredak,”

“Korak po korak uspijevam napraviti ono što planiram. Ovo se čini kao prirodan tok napretka. Postižem ono o čemu sam sanjao,” zaključuje Russell.

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Janellarrish

Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sam šokiran kad mi je susjed rekao da je u prosjeku 95 dolara, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef.

posjetite ovdje……….>>>>> http://www.Trade46.Com

avatar
Član
Janellarrish

asfasfasfasf

avatar
Član
mody

nadam se da nece biti zadnji