Verstappen kažnjen s dva dana dobrotvornog rada za FIA-u

Nakon razgovora s sucima donesena je odluka o kazni za Maxa Verstappena zbog naguravanja s Estebanom Oconom nakon utrke. Max je dužan odraditi dva dana društveno korisnog rada za FIA-u.

“Vozač (Verstappen) je dužan odraditi dva dana dobrotvornog rada za FIA-u u idućih šest mjeseci.”

“Vozači su bili vrlo susretljivi te nakon razgovora s njima i pregledavanja snimki donesena je odluka o izrečenoj kazni. Osim toga, obojici vozača su izrečene opomene.”

“Shvaćamo Maxovu uzrujanost, te imamo simpatije prema Maxovoj strasti za utrkivanjem, ali njegovo ponašanje nakon utrke nije bilo primjereno. Ostali vozači trebaju iz tog izvući pouku jer slične situacije u budućnosti nećemo tolerirati,” stoji u priopćenju sudaca.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ZMija

ja bih ove sto kasne krug debelo kaznjavao kad nece da se pomaknu i smanje brzinu da ovi brzi bolidi prodju
sto su onda uvodili plave zastave
nema tu on bio brzi pa moze da zatvara brzeg
i dobio je kaznu stop 10 sec
ti cijelu trku vozis ko penzioner i onda zatvaras krug
daj budimo realni

modesto

ocon se išao utrkivati s njim a zaostao za cijeli krug max je u pravu

Desmosedici

Ocon je postupio potpuno u skladu s pravilima. Imao je brže gume, želio je to iskoristiti i smanjiti zaostatak tako da pretekne vodećeg i uđe u taj krug manje. Sve je to regularno. Max je agresivno zatvorio vrata i prouzročio kontakt. Ne znam zbog čega je Ocon uopće kažnjen? Po meni je Max trebao biti kažnjen, a budući je sebi upropastio utrku, mogao se napravit kompromis i sve proglasit trkaćim incidentom bez kazni.

modesto

desmoedici da je bio tvoj idol onda bi krotizirao cona ma daj molim te

Desmosedici

Ne, ja sam samo uvijek realan. Da se povodim tim nekakvim glupostima, nekakvim idolima, kako ti zamišljaš da ja funkcioniram, sada bih ja kao navijač Ferrarija trebao kritizirat Ocona i u svemu ovome vidjet nekakvu Mercedesovu zavjeru. Ponavljam, Ocon je napravio sve po propisu kako treba.

mika.KA

budala!

Related Posts