Renaultov tehnički direktor za razvoj šasije Nick Chester izjavio je kako momčad grabi velikim koracima naprijed po pitanju razvoja bolida za iduću sezonu.

2019. će biti četvrta sezona od povratka tvorničke ekipe Renaulta u F1. Korak naprijed je potpisivanje ugovora s Danielom Ricciardom za nadolazeću sezonu. Kako pred posljednju utrku sezone u Abu Dhabiju imaju 24 boda prednosti ispred petoplasiranog Haasa vrlo je izgledno da će godinu završiti kao četvrta momčad. Ispred su Mercedes, Ferrari Red Bull, te je cilj približavanje vodećoj trojci po performansama što će biti vrlo teško s obzirom koliku su prednost te tri ekipe imale u odnosu na ostale ekipe.

“Dosta toga radimo na bolidu za iduću sezonu. Prva testna šasija je skoro gotova, ubrzo će biti spremna za testiranje. Imamo mjenjač koji ćemo ubrzo testirati. Razvijamo sustav hlađenja, ovjes te ostale aerodinamičke dijelove. Radimo u punoj brzini, kroz mnogo detalja trebamo proći, no jako dobro napredujemo,” izjavio je Chester.

Boljka ove sezone je bila i pouzdanost bolida. Chester se nada kako će taj problem riješiti do početka iduće sezone. Prije toga, želi da ekipa zadnju utrku sezone završi s dobrim rezultatom.

“Želimo godinu završiti snažno i povećati bodovnu prednost u odnosu na Haas. Cilj nam je s oba bolida završiti utrku i osvojiti bodove,” zaključuje Chester.

Nakon što su u Austinu Meksiku skupili dobru zalihu bodova, u Brazilu nisu osvojili niti boda. Upravo zbog te loše zadnje utrke šef momčadi Cyril Abiteboul želi da utrku u Abu Dhabiju odrade “na nivou”.

“Zadnja utrka sezone je bitna za momčad. Treba uraditi dobar posao u Abu Dhabiju nakon loše utrke u Brazilu. Cilj je sezonu završiti snažno, kako smo je i počeli u Australiji, s dva kompetitivna bolida i oba vozača u osvajačima bodova,” rekao je Abiteboul.

8
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
5 Komentara na temu
3 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
MayGray4

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef.

posjetiti>>>>> http://www.WebJob33.Com

avatar
Član
modesto

renault

bi dogodine mogao biti veliko iznenađenje

avatar
Član
Desmosedici

Meni tu nema iznenađenja, to je normalno. Renault-Nissan je jaka grupacija koja je donijela odluku za povratak i ulaganja u F1, znači put prema vrhu F1. E sad, koliko će taj put trajat, to ne znam, to ćemo vidjet.

avatar
Član
Desmosedici

Mali ispravak, ispravno je reći Renault-Nissan-Mitsubishi strateška grupacija. Nadam se da ovo uhićenje njihova šefa Carlosa Ghosna zvanog”Le Cost Killer”neće poremetiti planove i rezultate Renaulta u F1. Vidjeli smo da je ove sezone iznenadna smrt Grande Capa Serghia Marchionea porematila pobjednički pohod Ferrarija.

avatar
Član

Ne vidi se baš nešto … znam da piše za 2019 ali opet po meni Renault tvornička momčad je razočarenje s rezultatima, jedva uđu u bodove a Hulkenberg nije loš vozač da se razumijemo.

avatar
Član
hildaraney

Napravit ću 86 dolara za sat od kuće. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjećam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef.

posjetiti>>>>> http://www.WebJob33.Com

avatar
Član
Worf

zar ste i ona ovaj portal poceli sa svojim sranjima?
molim moderatora da skida ovo

avatar
Član
hildaraney

asfasfasfasf