Verstappen uzbuđen Hondinin napretkom

Max Verstappen je izjavio kako je veoma uzbuđen za suradnju s Hondom u 2019. nakon što je Toro Rosso ostvario dobre rezultate na Velikoj Nagradi Japana.

Podsjetimo, nakon obećavajućih rezultata s Toro Rossom, Red Bull je odlučio Renaultove motore u 2019. zamijeniti s Hondinim, a napredak japanskog proizvođača motora tijekom sezone daje razloga za optimizam.

“Veoma sam uzbuđen. Toro Rosso je bio vrlo dobar u kvalifikacijama i svima nam je cilj završiti godinu najbolje što možemo, a uzbuđenje za iduću sezonu raste iz dana u dan,” započeo je Verstappen.

“Već smo započeli zajedničke pripreme za nadolazeću godinu i brojke su obećavajuće.”

Verstappen tvrdi da je razlog za Hondin napredak u 2018. mnogo veća sloboda u razvoju motora nego što su imali u godinama s McLarenom.

“Sada rade stvari kako njima paše umjesto da slušaju druge što trebaju napraviti i odmah se vide rezultati,” nastavio je vozač Red Bulla.

“Prije godinu dana je bilo teško procijeniti stanje u Hondi, no drago mi je da smo bili u pravu u vezi njih.”

“Naravno, uvijek trebate pričekati neke bolje rezultate prije nego što postavite visoka očekivanja, ali definitivno se kreću u pravom smjeru i cijela ekipa je sretna i uzbuđena u vezi toga.”

Verstappen je također dodao da ne očekuje odmah borbu za pobjede.

“Ako složimo čarobnu šasiju i ako motor radi fantastično, onda bi i mogli. Kako trenutno stoje stvari, rekao bih da ne. Vidjet ćemo.”

 

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
johhan peacedohan

Ljepota (uzbuđenje) je u oku posmatrača. Što se tiče Honde ja je ne vidim.

Desmosedici

Sad je uzbuđen sa Hondinim napretkom a dogodine bi mogao biti izluđen. Hahaha!

zeljac

Iskreno , mislim da ste se zahebali s tom Hondom.Nikakvog tu velikog napretka nema .

r.u.m.

Realno neče moči u prvoj godini napraviti čudo jer čuda ne postoje ali Honda bi mogla napraviti dobar posao s bRBR sigurno.

zeljac

Hondi će to biti peta sezona u novoj eri.Rezultati nikakvi.

Related Posts