Lewis Hamilton je napravio ogroman korak naprijed prema njegovom petom naslovu prvaka nakon što je danas slavio na Velikoj Nagradi Singapura i tako povećao svoju prednost u odnosu na Sebastiana Vettela na 40 bodova. Hamilton je također priznao da nije očekivao da će slaviti u Singapuru.

“Oduševljen sam,” započeo je Hamilton.

“Ovo je bila teška utrka. Imam ogromnu podršku navijača ovdje i start je bio fenomenalan. Momčad je čitavo vrijeme vjerovala u mene i Valtterija, te moram priznati da mi je ovo bila najduža utrka u životu.”

“Nisam imao puno sreće s prometom, stigao sam ih (Grosjeana i Sirotkina) dok su se utrkivali i nisu me puštali ispred. U jednom trenutku mi je srce bilo u ustima, no kada sam ih prošao mogao sam stisnuti po gasu.”

“Ferrari je bio dobar ovoga vikenda, no nisam siguran gdje je nestala njihova brzina u utrci. Znali smo da će biti brzi ovoga vikenda i iskreno smo mislili da će ovo biti njihova staza.”

“Ovo je definitivno odličan trenutak za nas kao momčad – nisam očekivao da ću ići iz Singapura s deset bodova više.”

Hamilton je dominirao vikendom, a unatoč problemima s prometom, kroz cilj je prošao s preko deset sekundi prednosti.

“Utrka je bila dugačka, ali i zabavna. Vožnja po ovoj stazi je fenomenalna, posebno u ovim bolidima. Imao sam odličan start i bio sam u mogućnosti kontrolirati utrku i gume.”

“Teško je vidjeti plave zastave na stazi, prilično su mračne. Max je bio blizu i morao sam se braniti dok sam čekao da prođem ispred,” završio je Britanac.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član

Ali Ferrari je imao brzine,prešao je RBR ali se sjebo u gužvi i odabiru guma pa je kasnije potonuo i Kimi je bio cjelo vrijeme iza Botasa ovaj mu se nije odvojio.
Tako da Ferrari ima i dalje brzine ali je Lujo odvozijo u kvalama mega krug i odradio savršeno utrku … ali Ferrari je tu … vidjet ćemo još bi moglo biti napeto nek se sada zaredaju 2 pobijede od Vetela i evo ga …

avatar
Član
west 44

Jesu oni uopće imali brzinu?!