McLaren: Imamo “blagi dijalog” s Ricciardom

Prema nedavnim izvještajima koji se zadnjih dana pojavljuju u medijima, Daniel Ricciardo na svom stolu ima ponudu McLarena. U pitanju je ugovor težak 20 milijuna dolara, no iz McLarena priznaju kako su imali samo “uobičajene” i “blage” razgovore s Ricciardom vezane uz njegovu budućnost u Formuli 1.

S Fernandom Alonsom, koji još uvijek nije donio konačnu odluku o tome gdje će biti sljedeće sezone, i Stoffelom Vandoorneom čiji rezultati nisu bili vrhunski, McLaren istražuje druge opcije za nadolazeću sezonu. U priču ulazi Ricciardo.

Po završetku sezone, 27-godišnjaku istječe ugovor s Red Bullom, a još uvijek ga čeka odluka o ostanku u momčadi koju će naredne dvije godine pokretati Hondini motori.

“Naša naklonost prema Danielu je očigledna, osobno ga poznajem već dugi niz godina. Odlično odrađuje posao s Red Bullom,” izjavio je sportski direktor McLarena, Eric Boullier.

“Dokle god se vozač takvog kalibra nalazi na tržištu, logičan korak je pronaći prostor za bilo kakvu raspravu.”

“No, u ovo doba godine još je prerano sa sigurnošću raspravljati o postavi vozača za narednu sezonu, stoga za sada samo održavamo blagi dijalog s Ricciardom,”  dodao je Boullier.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
iceman1134

Kad se sjetim one prave srebrne strijele iz 2000-tih sa mercedesom,odma mi se povraća od ovog mc larena

modesto

ne vjerujem da ce ići uekipu koja se bori za 10 mjesto

r.u.m.

Mclaren još uvijek ima nešto novaca kada može tolike ugovore nuditi al ekipa jeste vidjeli kako izgleda Wiliams bez Martinija i bez glavnog sponzora užas.A i Mclarten je u sličnoj situaciji ja neznam kako su te momčadi tako propale u svom sportu.

r.u.m.

Ne izgleda mi Rikiardo kao neki drugorazredni vozač koji bi išao u neku osrednju ekipu, više je za Ferrari ili Mercedes a u krajnju ruku ostaje u RBR (momčad best of the rest) sa tendencijom da če biti tvornička momčad uz Hondu i nadati se napredku koji je vrlo lako moguč jer je Honda puno uložila a i mora sprati ovu ljagu koju je doživjela s Mclarenom.

paalfi

Najvjerovatnije RB zna što radi, mišljenja sam da Honda u trenutnoj fazi sa TR ne radi ništa bolje nego sa Meclarenom… E sad dali budeu prsti od Red Bula dovoljno dugački da se cjeli koncept pokrene u pravom smjeru to još treba vidjeti… Riki i nema baš nekog izbora za njega je plus samo Mercedes ili Ferari sve ostalo je u rikverc….. Ja da sam na njegvom mjestu ostao bi još godinu u RB i ako treba i smanjio honorar samo da uđem u jednu od top 2 ekipe, jer drukčije naslova on vidio nebude….

Related Posts