Mercedesov šef Toto Wolff priznao je da je Sebastian Vettel i dalje na Mercedesovom popisu želja. Za to vrijeme, ne nazire se kraj pregovorima sa Lewisom Hamiltonom oko novog ugovora.

Vettel je do 2020. ugovorom vezan za Ferrari. Ipak, dugo je na meti Mercedesa iako nije pri vrhu popisa prioriteta.

“Sebastian nas definitivno zanima, iako njegov tekući ugovor s Ferrarijem ističe tek krajem 2020,” izjavio je Wolff za Bild.

“Do tada, promatramo naše trenutne vozače.”

Osim Hamiltonovog, i Bottasov ugovor ističe krajem ove sezone, pa se također nameću neki kandidati za njegovo mjesto. Među njima je najistaknutiji Daniel Ricciardo. Na spomen Ricciarda, Wolff je malo stišao buku oko njegovog mogućeg angažmana u momčadi.

“Najprije ćemo gledati u vlastitom dvorištu, ali ne izbacujemo ni vozače drugih momčadi iz vida. Ricciardo je definitivno vrijedan promatranja,” zaključuje Wolff.

Zanimanje Mercedesa za Vettela ne treba čuditi. Jednako kao što bi u Ferrariju voljeli, ako je ikako moguće, imati kvalitetnog i talentiranog talijanskog vozača, tako i Mercedes želi imati odličnog vozača iste nacionalnosti, a to vide u Vettelu.

5
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
3 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
5 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član

Pičke svi u toj F1 i Fer i Mer i RBR samo gledaju pare hebe se njima za sport i publiku , da itko želi napraviti Šou dali bi mjesto jednom od najboljih vozača u F1 u povijesti priliku da ode dostojanstveno u mirovinu ali ne gledaju se samo pare.

avatar
Član
avalon

možda su u ferrariu , mercu , RB svi pi*ke koje gledaju samo pare ali vozač na kojega misliš ( valjda mislimo na istoga ) nije pi*ka ,on ne gleda samo pare kad potpisuje ugovor ? koliko je “težak” njegov sadašni ugovor ? znači navedeni timovi ne bi trebali gledat na pare , a jedan od najboljih može tražit KESETINU za svoje “usluge” ? to je OK jer on ne traži pare nego … šta ?osim toga upitno je i to “jedan od najboljih u povjesti F 1 ako gledamo rezultate kroz karijeru jer kroz odnos odvoženih trka i uspjeha… Read more »

avatar
Član
SchumiSempre

Slažem se sa Avalonom, ako je Alonsu toliko do titula trebao bi pokušati biti toliko bezobrazno skup. A uz to se pokazao kao osoba sa očajnim odabirom timova te kao težak karakter.

avatar
Član
Pratiteljcro

Avalone ne se*ri

avatar
Član
Panzer

Ovo je čista kurtuazija.