Romain Grosjean prošlog je vikenda napravio početničku grešku, smatra šef Haasa Guenther Steiner.

Francuz je naime završio svoj nastup u Azerbajdžanu nakon što je pod sigurnosnim vozilom završio u zidu pokušavajući zagrijati svoje gume. Steiner je otišao i korak dalje te izjavio kako takvu grešku ne bi napravio ni početnik.

“Ne očekujete ovakvu grešku od početnika ili ikoga uopće,” izjavio je talijanski stručnjak.

Grosjean je sam priznao da je napravio grešku, no to mu neće popraviti ugled kod šefa. Steiner je uvjeren kako njegovi vozači ne ostvaruju dovoljno dobre rezultate te smatra da je automobil u odličnom stanju. Kako je automobil u odličnom stanju potvrdio je francuski vozač koji je unatoč tome što je startao zadnji, bio na šestom mjestu kada je napravio grešku.

S druge strane, Haas je ove sezone osvojio samo 11 bodova u četiri utrke. Sve bodove donio je danski vozač Kevin Magnussen. On je u Bahrainu bio peti, a u Kini deseti.

Steiner tvrdi kako je njegova momčad trenutno na dobrom putu, no da im fali jedan vikend u kojem bi sve izveli kako oni to žele. Zasad u svakom vikendu je našao pogrešku koja ih je koštala dobrih rezultata.

“U ovom se trenutku čini kao da nam uspjeh uvijek izmakne,” rekao je Steiner te dodao.

“Tek je četvrta utrka, ali već smo mogli bolje.”

Steinerova ekipa morat će još puno raditi kako bi uhvatila gornji dio tablice jer petoplasirani Renault bježi 24 boda, a Haas teško skuplja bodove.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Pratiteljcro

Nakon sto je Steiner prosle sezone vikao na groznog SUTI SUTI preko radija, nakon ovog “briljantnog” zabijanja u zid sto vise reci?… 100% pakiranje kofera