Formula 1 je predstavila “grid djecu” koja će zamijeniti dosadašnje djevojke koje su se nalazile na samoj stazi prije početka utrke.

Iz F1 ovu odluku objašnjavaju kako će na ovaj način ceremoniju prije same utrke učiniti još relevantnijom i  zanimljivijom za navijače, a pogotovo one najmlađe. Dogovoreno je kako će djeca biti odabirana od strane svojih klubova prema zaslugama te će to biti oni koji se već natječu u kartingu ili nekim mlađim kategorijama.

Prošlotjedna odluka o ukidanju “grid djevojaka” koje su prije utrke držale brojeve vozača, dovela je Formulu 1 na brojne naslovne stranice novina i podijeljenost kod navijača.

Smatrate li kako je uvođenje djece na grid dobar potez?

Rezultati

Loading ... Loading ...

11 COMMENTS

 1. Nezz zašto se sad lože svi na ovu odluku, po meni su više djeca zaslužila da stoje blizu svojih idola i njihovih bolida prije same utrke nego hostese koje su tu da se pokažu i da budu dobro isplaćene.
  Tradicija je svetinja ali ovakva promjena meni uopće ne smeta i po meni je dobra izmjena. Nije me nešto doticalo kad sam čuo vijest da su ukinuli djevojke samo što mi niie bila jasna ta odluka tad.
  Više se isplati i vodstvu jer sumnjam da će djeca tražiti svotu novca kao djevojke, a bit će mnogima ispunjen dječački san i imat će o čemu pričati kad odraste. Uostalom pogledajte samo reakcije djece u nogometu kad stoje pokraj Ronalda, Messija, Ibrahimovića itd.
  Nama nema nikakav utjecaj bila tu djeca ili hostese ionako, a djeci bgmi jest.
  0  0
  • Apsolutno se slažem! Djeci koja se bave motosportom je san upoznat svoje idole i to će im biti samo motiv više da nastave ono o čemu vjerojatno sanjaju – sjednu za volan F1 bolida. Hostesama je to samo još jedan dan na poslu i točno im svejedno stajale pored vozača F1, nekog auta na autoshow-u, nekog drugog sportaša u nekom drugom sportu ili gdje god. Uostalom, dovoljno je drugih mjesta gdje će se hostese vjerojatno i dalje zadržati kako u F1 tako i u drugim sportovima i mjestima. A tko gleda F1 zbog dobre pi…ke preporučujem da radije krene gledat porntube ili nekaj takvog
   0   0