Formula 1 je predstavila “grid djecu” koja će zamijeniti dosadašnje djevojke koje su se nalazile na samoj stazi prije početka utrke.

Iz F1 ovu odluku objašnjavaju kako će na ovaj način ceremoniju prije same utrke učiniti još relevantnijom i  zanimljivijom za navijače, a pogotovo one najmlađe. Dogovoreno je kako će djeca biti odabirana od strane svojih klubova prema zaslugama te će to biti oni koji se već natječu u kartingu ili nekim mlađim kategorijama.

Prošlotjedna odluka o ukidanju “grid djevojaka” koje su prije utrke držale brojeve vozača, dovela je Formulu 1 na brojne naslovne stranice novina i podijeljenost kod navijača.

Smatrate li kako je uvođenje djece na grid dobar potez?

Rezultati

Loading ... Loading ...

11
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
5 Komentara na temu
6 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
10 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Visitor

Kaj budu i klinci dijelili šampanjce na podiju?

avatar
Član

Ja sam glasao DA jer smatram da je dobro približiti Sport mladima,ali sam PROTIV UKIDANJA JEBENO ZGODNIH ŽENA.
Ovo je sport za velike dečke,kako kaže legendarni James Hunt (Big Balls = https://www.youtube.com/watch?v=JIymxwyDhiw ).
Ja ne vjerujem da neće biti komada na gridu samo ih možda maknu sa nekih pozicija …bar se nadam …

avatar
Član
LHsince2007

Nezz zašto se sad lože svi na ovu odluku, po meni su više djeca zaslužila da stoje blizu svojih idola i njihovih bolida prije same utrke nego hostese koje su tu da se pokažu i da budu dobro isplaćene. Tradicija je svetinja ali ovakva promjena meni uopće ne smeta i po meni je dobra izmjena. Nije me nešto doticalo kad sam čuo vijest da su ukinuli djevojke samo što mi niie bila jasna ta odluka tad. Više se isplati i vodstvu jer sumnjam da će djeca tražiti svotu novca kao djevojke, a bit će mnogima ispunjen dječački san i imat… Read more »

avatar
Član
harii87

Apsolutno se slažem! Djeci koja se bave motosportom je san upoznat svoje idole i to će im biti samo motiv više da nastave ono o čemu vjerojatno sanjaju – sjednu za volan F1 bolida. Hostesama je to samo još jedan dan na poslu i točno im svejedno stajale pored vozača F1, nekog auta na autoshow-u, nekog drugog sportaša u nekom drugom sportu ili gdje god. Uostalom, dovoljno je drugih mjesta gdje će se hostese vjerojatno i dalje zadržati kako u F1 tako i u drugim sportovima i mjestima. A tko gleda F1 zbog dobre pi…ke preporučujem da radije krene gledat… Read more »

avatar
Član
najboljif1fan

Čisti pedofilizam.

avatar
Član
Zec

Baš! Ne volim kad se djeca petljaju u bilo što za odrasle, makar bilo to posve nešto benigno.

avatar
Član
Dany1982

Sta onda po tome sto govoris u nogometu je vec dugi niz godina pedofilizam.
Onako kako sam ja to shvatio je da dijeca koja su tom sportu ce biti na girdu sto je po meni samo jos veca motivacija za istu posto mogu upoznati neke svoje idole

avatar
Član
modesto

ma neću više gledt f1

avatar
Član
aprenrecaj

Vec godinama to slusamo …. 🙂

avatar
Član
harii87

Prije će čitav Balkan postat lider svijeta nego što ćeš ti prestat prigovarat

avatar
Član
given2drive

Modesto…sezona jos nije ni pocela a vec govoris “ciao bella” f1…pricekaj barem jos mjesec i pol pa onda…kako to uvijek biva…kvoc kvoc…😂😂