Kao što se i nagađalo, danas je iz Williamsa potvrđeno kako će za njih sljedeće sezone voziti Sergej Sirotkin, dok je Robert Kubica prihvatio poziciju rezervnog vozača.

Uskoro više informacija…

9 COMMENTS

 1. Definitivno ima iza sebe sponzore koje su ga pogurale u formulu 1,ali dečko zaslužuje šansu,nemojmo ga odmah kritizirat…moći ćemo ga ocjenit nakon prve polovice sezone,nakon ljetne stanke ćemo vidjet koliko je bio djelotvoran za Williams.Za ulazak u f1 treba uvijek imat sponzore,bez njih se ne može nikako dobit vozačko mjesto u f1.Stroll je imao sasvim solidnu prošlu sezonu,nije me skroz uvjerio da je fantastičan vozač,ali nadam se da će to uspijet dokazat u nadolazećoj sezoni.Žao mi je jako što Wgrelin nije dobio mjesto u Williamsu jer je jako talentiran i osvajao bodove s momčadima sa začelja što rijetko kome uspije,skoro pa nikome.Nadam se da će sezonu kasnije dobit vozačko mjesto u f1 jer stvarno zaslužuje.
  0  0
 2. Znao sam, tipično WIlliams.. Dođe Stroll s brdom novca, dođe Sirotkin s brdom novca i sponzorima, i sad misle da će imat dovoljno za razvoj i sve ostalo.. Al stvar je u tome da onda imaju dva rookie-a koji nece moci izvuci maksimum iz tog bolida sigurno.. Hvala Bogu jedna briga manje za McLaren 🙂
  0  0
 3. A Wehrleina nisu uzeli pod izgovorom da ne žele imati “ dva mlada i neiskusna vozača”. Wehrlein je doktor vožnje prema Strollu, samo ima nesreću da nema jake sponzore iza sebe (vjerojatno jer nije “čisti Njemac”).
  0  0