Hamilton je uvjeren kako Mercedes može zadržati ovogodišnju pouzdanost

Trenutni prvak Lewis Hamilton rekao je kako će zadržavanje ovogodišnje pouzdanosti biti teško, ali da vjeruje kako je to u dosegu Mercedesa.

Hamilton je u 2017. godini završio svaku utrku i to u bodovima te tako postao prvi svjetski prvak kojemu je to uspjelo nakon Michaela Schumachera 2002. godine. Mercedes se pokazao kao pouzdan i po pitanju Valtterija Bottasa, koji je samo jednom morao odustati ove sezone.

Britanac vjeruje kako ponavljanje ovogodišnje pouzdanosti neće biti lak zadatak, pozivajući se na smanjenja troškova vezanih uz motor, ali također ne vidi zašto ne bih Mercedes mogao zadržati visoku razinu pouzdanosti bolida.

“Naš plan je završiti sve krugove, to je naš cilj,” rekao je Hamilton.

“Naravno da će biti teško, ali to je ono što planiramo.”

Hamilton je također izjavio kako će svaka nepodudaranost oko pouzdanosti između tri glavna dobavljača motora utjecati na krajnji ishod sezone.

 “Mislim da če između nas, Ferrarija i Renaulta biti definitivno nešto što će potencijalno utjecati na neko prvenstvo,” rekao je.

“Ali kao što sam rekao, mi planiramo završiti svaku utrku.”

“Imamo najbolju pouzdanost kao nikada do sada. Bit će teže ostvariti što smo već ostvarili, ali radimo prema istom principu kojim smo ostvarili to ove godine.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
banne

Novo vreme novi heroji!!! Mada ja jos nebih otpisivao nikoga pa ni hondu,a Mclaren ce sve dati za sto bolji povratak u vrh…ne znam moze li mercedes izdominirati i ovu sezonu,ja licno mislim da cemo gledati najuzbudljiviju sezonu od povratka turbo motora u F1….ili se bar nadam da ce biti tako!

kubinjo

Dosadnooo! Prvo su pogodovali Mercedesu tako da su prije svih ostalih znali za novi pravilnik o motorima,pa su se mogli dobro pripremiti,zatim su im dali neograničeno testiranje na Pirelli gumama,i sad ovo. Tri motora kroz cijelu sezonu koristi samo Mercedesu. FIA = MAFIA.

west 44

Da budem fin jedi g…a na kubik!!!

kubinjo

Siguran sam da nisam ništa krivo napisao,a tebi kao navijaču Hamiltona i Mercedesa poručujem da se malo skuliraš i upristojiš. Jedno je navijati,a drugo biti nekorektan kao ti.

klepesina

nisi nista krivo napisao samo nikako da budete objektivni majstore zaboravljas da je ta ista fia mafija vama bericetno pravila pravila koja odgovaraju samo vama pocev od sasije motora i na kraju guma u eri mihaela sumahera kad ste tad dominirali sta je tada nije bilo mafije tada su vam valjali e sad se karma vraca prijatrelju.uostalom na celu te iste mafije sjede vase perjanice ros brown i jean todt zvani krtola

Related Posts