Red Bullov Max Verstappen biti će kažnjen s 15 mjesta u nedjeljnoj utrci za VN SAD-a zbog promjene komponenti motora. Red Bull je Verstappenov RB 13 opremio novom pogonskom jedinicom i MGU-H, što je šesta inačica obje komponente od početka sezone.

Promjene su bile planirane s obzirom da je Red Bull 13. listopada obavijestio tehničkog delegata Joa Bauera o svojim namjerama. Stoffel Vandoorne (5 mjesta), Nico Hülkenberg (20 mjesta) i Brendon Hartley (25 mjesta) također kreću u današnje kvalifikacije s kaznama zbog promjene motora.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
schumy

Veliko s***nje su ove F1 odluke i pravila!!! Ovo je natjecanje u brzini najbržih jurilica a ne polion za vježbanje strogoće i bizarnih pravila – štednja goriva, štednja i ograničen broj guma za pojedini turnus vikend-utrka, “tokeni” – ovo je šlag na g**no od pravila, i još puno, puno toga!! FIA je stvarno (meni!) na vrh glave s ovakvim postavkama! Gdje su one lijepe godine kada smo stvarno uživali u istinskim borbama kojke su pioniri F1 cirjusa uporno godinama gradili da bi ih ovi kompjuterski štreberi sada ovako rastočili….. Fuj!