Fernando Alonso zasigurno je jedna od najzanimljivijih tema ove sezone, jer sve je više izvjesno kako će Španjolac napustiti McLaren-Hondu sljedeće sezone. Flavio Briatore tvrdi kako je Fernando najviše zainteresiran za vozačko mjesto u Ferrariju ili Mercedesu. Alonso je već bezbroj puta izjavio kako želi voziti za top momčad koja se može boriti za naslov.

”Fernando mora otići u Mercedes ili Ferrari sljedeće sezone. Renault je još uvijek daleko od top momčadi,” izjavio je Briatore.

Španjolac kaže kako je tržište u Formuli 1 jedno od najtežih, pogotovo u usporedbi s nogometnim tržištem. Briatore kaže kako su mogućnosti u F1 vrlo ograničene za vozača.

”U Europi u nogometu imate bar 10 jakih klubova. Messi naprimjer ima veliki izbor klubova za koji bi mogao igrati i pobijeđivati. U F1 možete pobijediti samo s tri momčadi.”

Međutim, vrlo je teško vjerovati kako će se Fernando vratiti u Ferrari ili Mercedes, pogotovo zbog njegove reputacije i ne slaganjem sa svojim momčadskim kolegama. Malo je vjerojatno da bi se Ferrari i Mercedes odvažili prihvatiti taj rizik.

”Za to je kriv Ron Dennis. On je inicirao problem u McLarenu s Lewisom Hamiltonom i Alonsom 2007. Mercedes nije imao ništa s tim tada,” izjavio je Flavio.

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
6 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
7 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
joshuazg04
avatar
Član
El Matador

Bojis se za Kimija?😂😂😂

avatar
Član
modesto

sam je kriv svađao se tada s lewisom i otišao zašto je uopće išao iz renaulta 2006 bili su jaki, u ferrariju se svađao i 2014 otišao posvađanmm,ne vkeruje da ce voziti s vettelom ili lewisom u mercedesu jer on s njima jednostavno ne može a ni u mclarenu neće ostat 100 posto renault je sve gori i gori,jedino mu ostaje willams

avatar
Član
sladjan87

I ja zelim mjesto u top momcadi ali …

avatar
Član
AntraX

neće bit ništa od toga

avatar
Član
F1 fan

Hamilton dobio 5 mjesta kaznu zbog promjene mjenjača

avatar
Član
dxdy

na izjave Flavio Briatorea se ne bi trebalo osvrtati…