Sebastian Vettel tvrdi da niže temperature i hladnije vrijeme na stazi u Sochiju za VN Rusije, neće usporiti Ferrari. Mnogi su mišljenja da toplije vrijeme i veće temperature staze odgovaraju Ferrarijevim bolidima.

Međutim, Nijemac je odbacio tvrdnje da su topliji vremenski uvjeti pogodovali Ferrariju na utrkama u Melbourneu i Bahreinu.

”Mislim da nam hladnije vrijeme u Sochiju neće praviti nikakve probleme. U Kini je isto bilo vrlo hladno, a bili smo jako brzi i kompetitivni.”

”Naš zadatak je nastaviti pritiskati naše rivale, pogotovo Mercedes i Lewisa Hamiltona. Za sada imali smo odlične taktičke odluke, moramo nastaviti raditi i biti potpuno koncetrirani na posao.”

Nijemac je trenutno vodeći u poretku vozača sa dvije pobjede u tri utrke sezone. Hamilton je odmah iza Vettela sa sedam bodova zaostatka.

6
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
5 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

U Kini su taktičari malo zakazali, uz malo sreće se moglo i pobijedit. Blizu smo i biće zanimljiva sezona. Kimi se mora podić i razdvajat Mercedese i obavezno biti ispred Red Bulla.

avatar
Član
RINDT JOCHEN 1970

GO, GO, GO VETTEL!!!!

avatar
Član
FerrariHR

Ferrarijev sam navijač,mogu me krivo protumačit i reć da sam pristran,al Ferrari je napravio jebački posa priko zime,definitivno. Iz dosad viđenog.

avatar
Član
Mike-ferrari

No sikiriki
FIA je odredila max potrosnju ulja od 3.5 kg po utrci tako da nema prob ni na toplijim ni na hladnijim stazama.
Ostaje jos samo da im doskoce u kvalama i to je to

avatar
Član
Duxys

Merc je izgleda napravio takav motor koji se može poslužiti djelom tog ulja kao gorivom kako bi dobili još kratkoročno snage , navodno iz toga proizlazi ta njihova superiornost u Q3, Ferrari će doskočiti tome sirovom snagom i šasijom i pošteno ih pobjediti ove sezone, Forza Ferrari 🙂