Drugi slobodan trening u Kini je prekinut zbog istog razloga zbog kojeg se prekidao i prvi slobodan trening.

Zbog loših vremenskih uvjeta, helikopteri prve pomoći nisu mogli sletjeti na bolnicu u Šangaju koja je 38 km udaljena od staze gdje se održava utrka. Suci su odlučili prekinuti drugi slobodan trening 12 minuta prije nego što je trebao završiti da je sve bilo u redu.

15
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
8 Komentara na temu
7 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
11 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
tsunami

kako stoje stvari najvjerovatnije če utrka bit u subotu popodnene,kvalifikacije ujutro u subotu,jer za nedjelju zovu još gore nevrijeme.
problem je helikopter hitne pomoči,koji nemože po tom vremenu letit,a i uvjeti danas na stazi su bili katastrofa,a pitanje je kako bi bilo u nedjelju,
za subotu bi bilo kako tako ,naravno s kišim,ali bar helić bi mogao letiti u slučaju nedaj bože kakve situacije.
sad je na ekipama da pristanu,navodno su ferari i RB protiv.

avatar
Član
Legenda86

ako bude bila kišna utrka bit če jako zanimljivo jako zanimljivo

avatar
Član
blejky

Pregršt akcije na oba treninga.LOL
Highlight drugog treninga kad je Lujo otišao do navijača pod tribine i poneo sa sobom nekoliko kapa te ih potpisao i podjelio navijačima.
Svaka čast!!!!
Kad već nisu vidjeli ništa na stazi ovim potezom Hamiltona je sigurno nekolicna njih su se vratili kući sa super poklonom.
kao što sam rekao SVAKA ČAST.

avatar
Član
F1 fan

https://youtu.be/DEW_9A0z1TU
Nadam se da ćemo gledati ovakvu borbu.. Bar sličnu 😁

avatar
Član
modesto

ma za mene 2 najbolje utrke zadnjih 7 godina su turska 2010 sudar seba i marka i pobjweda hamiltona bili su kotač uz kotač i lani u španjolskoj sudar ham i ros i dobio max utrku a kimi bio iza njega sekundu to su utrke

avatar
Član
KiZa771

Bernijeva ostavština je organizacija utrka bogu iza nogu i tamo gdje nemaju pojma o F1 i ona ih baš i ne zanima nego samo imaju mnogo novaca i kroz F1 se reklamiraju. Dobro modesto kaže: vratiti utrke u Europu. Smanjiti izdatke za razvoj bolida i smanjiti ekološke i ine zahtjeve kako po pitanju motora tako i trkališta. Tada bi vlasnici trkališta mogli bez velikih dotacija organizirati utrke. I još kada bi se sve pripreme, treninzi, kvalifikacije i utrka odradili u subotu i nedjelju bilo bi više gledatelja na samoj stazi.

avatar
Član
modesto

pa u pravu si ti razumiš ono šta kažem ,ma utrke gledat ujutro nije gušt uvečer ok ali ujutro ide mi na živce sad je i bahrein noćni samo da ne izgleda pusto,ovdje nikad publike magle ,močvare, staza mi se ne sviđa…f1 je samo zarada i profit …ma volio bi da se voze utrke u europi ida vrati vn argentine..žao mi je malezije šta će ispast ona je bila dobra staza uz tursku najbolje šta je tilkonja napravio itexas,,ali ove staze ne želim vidit u kalendaru abudabi,bahrein,soči,baku, otkad nema f1 na hrtu sve je otišlo kvragu,,pa promjene pravila,turbo motori td….

avatar
Član
hrcfaca

Hoče li se onda taj trening održati naknadno ili ga uopče nće biti?

avatar
Član
Crnac

Nista od tog treninga.

avatar
Član
F1 Karthikeyan

Mogo je RB pousisat maglu 🙂

avatar
Član
modesto

eto kad se vozi u kini staza uvijek oblačno malo publike preširoka. na stranicama f1 coma piše da je ovo zadnja vn malezije,,,nažalost

avatar
Član
dardame

Vozi se u Kini a ne Malezija

avatar
Član
modesto

kao da ne znam da se vozi u kini pročitaj bolje samo sam se nadovezao da je zadnji spang nisam napisao da se vozi danas usepangu eto kad se vozi ukini znači f1 ne treba ovaj dio svijeta jer em nema publik em magle em staza ne valja em nema publike,, treba vratiti više utrka u europi

avatar
Član
Crnac

(e)M48, (e)MC5

avatar
Član
Renault_F1_team

Ovaj put moram stati na Modestovu stranu.
Jasno se vidi u prvoj rečenici da nema ama baš nikakve lijepe riječi o VN Kine, a u drugoj žali za Malezijom. Sve je jasno.