U jednom trenutku u svojoj veličanstvenoj karijeri, Michael Schumacher bio je jedan od najfotografiranijih sportaša u povijesti. Nakon skijaške nesreće koja se dogodila 2013. ne postoji ni jedna fotografija Michaela. No nedavno se pojavila informacija kako nepoznati fotograf posjeduje fotografiju Nijemca, te navodno za nju traži milijun eura.

Mundo Deportivo prenosi da je neidentificirana osoba pokušala prodati fotografije Schumachera koji se trenutno nalazi u obiteljskoj kući u Švicarskoj, gdje je pod stalnim nadzorom vlastitog tima doktora. Prema neslužbenim informacijama prenose kako je Nijemac u jako lošem fizičkom stanju do neprepoznatljivosti.

Zbog velikog interesa javnosti koja želi vidjeti u kakvom je stanju Schumacher, obitelj je poduzela posebne mjere opreza i sigurnosti. Obitelj kaže kako se na sve moguće načine bore protiv paparazzija koji pokušavaju doći do fotografije Michaela. Kažu kako su nedavno imali slučaj gdje su paparazzi upravljali letećim dronovima opremljenim kamerama na njihovom privatnom posjedu.

Bunte Magazin koji je prošle godine tvrdio da Nijemac može hodati i pomicati ruke, obitelj Schumacher je uspješno tužila na sudu. Obitelj i bliski prijatelji jedini su koji znaju trenutačno stvarno stanje Michaela.

Glasnogovornica obitelji Schumacher, Sabine Kehm, na ove glasine izjavila je:

”Zdravlje Michaela nije stvar javnog interesa.”

 

10
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
6 Komentara na temu
4 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
8 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
parazit

Ako je ova fotografija odrađena / napravljena, naplatilo se ili ne naplatilo milju €….. samo je pitanje dana ili tjedna kada će ova fotka ugledati svjetlo dana…..

avatar
Član
Ross Brawn

Mislim da mi svi skupa znamo u kakvom je on stanju i da ima kakvih ozbiljnih pomaka sigurno bi bilo obavijesti o tome stoga pustite čovjeka da se na miru oporavlja.

avatar
Član
parazit

Nemojte mi zamjeriti, ali ova fotka vrijedi milijardu € s obzirom na okolnosti.
Prije svega nije u redu da se krši zahtjev i pravo Schumacherove obitelji na privatnost,….. ali što je u ovome svijetu još ostalo sveto?

avatar
Član
FerrariHR

Slažem se sa tobom,pogotovo zadnju rečenicu.. Ovi paparazzi bi prodali svoju mater za dobru sliku. Ostavite čovika na miru.

avatar
Član
dFixxx3r

nekuzim zakaj nakon svih ovih godina ne kažu u kojem je stanju ?
time bi prestala ovakva glupiranja i natezanja koja ispadaju vulgarna
ako je u banani recite, sta je sramotno u tome da je na aparatima? nitko ih vise nece gnjaviti..

avatar
Član
Prost Alain

Nažalost u banani je, doktori su pogriješili odmah u startu, to će svaki neurokirurg na Rebru potvrditi.

avatar
Član
Prost Alain

Fotograf pakšu.

avatar
Član

jadno

avatar
Član
madgalico

Ok lik je gnjida i njega se salje na linč, a sta je sa doktorima koji su uzeli desetke milijuna davanjem lazne nade obitelji. Po meni ti doktori su vece gnjide od ovog paparazza.

avatar
Član
Tow Pie Pie

Nada nikada nije lažna.. nekada nažalost samo nada preostaje.