Bernie Ecclestone priznao je da budućnost dugotrajnog VN Brazila na Interlagosu ostaje i dalje potpuno upitna.

Utrka u Sao Paulu za sada ima tek privremeno mjesto u kalendaru Formule 1 za 2017. godinu, a Ecclestone je proteklog tjedna posjetio brazilskog predsjednika, Michela Termera.

Britanac je rekao da s predsjednikom nije razgovarao samo o utrci, ali je potvrdio da je utrka upitna čisto zbog financijskih razloga.

“Bilo je jako dobro. Razgovarali smo općenitim stvarima, ništa posebno. Bio je to dobar posao. On manje-više zna što mi trebamo i što bi voljeli da se dogodi,” rekao Ecclestone.

VN Brazila na Interlagosu bila je predmet rasprave još prošle godine kada su objekti staze bili u restrukturiranju. Upravo je zbog te nesigurnosti gradonačelnik Sao Paula, Joao Doria, rekao kako bi volio privatizirati stazu. Ecclestone je navodno zainteresiran.

“Sve ovisi kako je želi prodati. Možda sam zainteresiran za posao. Ako je prodaju nekom drugom, moglo bi biti puno teže održati utrku ovdje,” rekao je Ecclestone koji je potvrdio da se želi sastati s gradonačelnikom.

“Vraćam se u Europu, ali prije Božića ću biti u Brazilu. Želim se vidjeti s njim.”

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
villeneuve7

izbacise imolu, magny cours, spa je isto bila par puta izostavljena iz kalendara, monza bila pod upitnikom, a sada i interlagos. Ne mozes povjerovati sta se desava u Formuli 1. Ali zato ima sve vise dosadnih Tilkeovih staza. Pa jbte vec par godina se mucim zapamtiti ove nove staze poput abu dhabija, singapura ali jako tesko jer je svaki korner manje vise isti. Da ne govorim o baku utrci, velika dosada. Vracajte prave staze a izbacujte ove budalastine.

avatar
Član
dFixxx3r

danas tradicija stvarno više ne igra ulogu i to je ok. demokracija i kapitalizam su odradili svoje.
ali izbaciti utrku na kojoj utrkivanje dolazi do izražaja, kada je takvih staza sve manje je stvarno suludo.. sve je više zatvorenih staza koje ne nude široku lepezu preticanja..a ova to totalno ima

avatar
Član
modesto

ako ispadne ova staza f1 će bit siromašna ovdje su uvik lude utrke kao ona nekidan