Michael Schumacher pokazao je ohrabrujuće znakove u svom oporavku od teške ozljede glave, tvrdi bivši Ferrarijev tehnički šef, Ross Brawn.

Sedmerostruki svjetski prvak trenutno se nalazi na kućnoj njezi u Švicarskoj i otkada je napustio bolnicu, malo je detalja otrkiveno o njegovom zdravlju. Tako trenutno stanje Nijemca ostaje još uvijek nepoznato.

Međutim, Brawn navodi da postoje ohrabrujući znakovi, ali istovremeno mora poštovati privatnost obitelji.

“Obitelj se odlučila brinuti i Michaelovom oporavku na privatan način i to moram poštovati. Postoje ohrabrujući znaci i svi se svakog dana molimo da ih bude što više,” rekao je Britanac koji je s Schumacherom surađivao u Benettonu, Ferrariju i Mercedesu.

“Teško mi je reći išta više i pritom poštovati privatnost obitelji. Sve što mogu reći je da postoji puno špekulacija o Michaelovom stanju. Većina njih je pogrešna, a mi se molimo i nadamo da ćemo vidjeti naperak te da ćemo jednog dana vidjeti Michaela oporavljenog od ove teške ozljede,” dodao je Brawn.

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
roki

Ako se itko može izvuči iz ove neugodne situacije to je Mihael.Drži se legendo!

avatar
Član
FerrariHR

Daj Bože,odlično si ovo napisa👍

avatar
Član
dxdy

dajte pustite čovjeka na miru. obitelj želi privatnost ali novinari ne mogu biti na miru. znam kakva je to ozljeda jer je susjed sličnu zadobio u prometnoj nesreći i nema tu nekog oporavka. povremeno bude jako loše povremeno se stanje poboljša. i tako živi 23 godine.