Hulkenberg: Mogao sam završiti na postolju

Force Indijin vozač, Nico Hulkenberg, morat će tražiti drugu šansu za postoljem jer ona na VN Monaka mu je promakla.

Njegov momčadski kolega, Sergio Perez, završio je na trećem mjestu, a Nijemac kaže kako je frustriran jer nije mogao probiti svoj bolid iz gužve tijekom prvih zaustavljanja u boksu.

Hulkenberg je na kraju utrku završio na šestom mjestu prestigavši Nicu Rosberga. Međutim, smatra kako je, s brzinom koju je imao, trebao biti na postolju.

“To je bila krajnje razočaravajuća utrka za mene, bez obzira što sam se vratio bodovima. Osjećam kao da je tajming našeg prvog pitstopa bio pogrešan i da me to koštalo pozicije na stazi te sam završio u gužvi. To je na kraju uništilo moju utrku i većinu popodneva sam zapeo tamo. Jako je frustrirajuće jer sam imao brzinu za postolje, ali ovo je utrkivanje i tako često bude u Monaku,” rekao je Hulkenberg.

“Na kraju sam uspio prestići Rosberga dobrim potezom na izlazu iz posljednjeg zavoja. Gume su bile potrošene, počelo je kišiti i bilo je jako teško držati bolid u pravom smjeru. Imao sam bolji izlaz iz zavoja i mislim da sam ga dobio samo za dužinu bolida. Sve u svemu, još uvijek osjećam da je ovo propuštena prilika. Bolid je bio odličan. Davao mi je puno samopouzdanja i imao sam dobar osjećaj, ali jednostavno nije išlo,” dodao je Nijemac.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alonso1983

mogao sam i ja dobiti na lotu već sto puta ali eto uvijek jbg fulam 6 pa i svih 7 brojeva.

avalon

toliko oda , pohvala hulkenbergu tokom ovih sezona , a rezultata nigdi !?!?!? 1 PP i 2 najbrža kruga u 100 trka i … to je sve . perez je FI donija 3 postolja , ukupno 6 u karijeri u 99 trka , a ipak je manje cijenjen iako ni on nije vozija neke eksta bolide ka ni hulkenberg ?!?!?!? btw , sezonu manje je u F 1 , a i 2 godine je mlađi od njemca .

aleneoprosti

Pretjecao je Rosberga i uspio. To velika većina nebi uspjela, nego bi završila kao Palmer. Zato kapa do poda. Zaslužio je titulu vozača dana. Nažalost mislim da će završiti kao još jedan Nijemac koji je obećavao više od Schumahera, a većina ga se više ni ne sjeća. Mislim na H.H.Frentzena!

override667

Perez mogo, ti mogo, Vettel mogo, Nico mogo.. Izgleda treba vece postolje napravit..

override667

Pljuc.. Al fali ovaj uredi gumb 😀

F12013

Šteta zbog Brazila 2012…
Al nemogu se oteti dojmu da njegova visina i uz to težina predstavlja problem za neku veću momčad. Strašno je što je F1 postala… Mislim da je to jedan od faktora Massinog položaja u F1. Htio sam da dođe ponovno u Williams, ali nažalost za razliku od Masse on donosi i par desetinki po krugu deficita. Tužno.

DMX

Mogao sam i ja vozit F1 ali nisam

FerrariHR

Baš šteta. Ti bi se odma zabio u nekog od Ferrarija.

Related Posts