Hamilton: Jako sam sretan

Lewis Hamilton startat će s najbolje startne pozicije u utrci za VN Španjolske nakon što je u današnjim kvalifikacijama odvezao krug za 1:22.000. Britanac je tako došao do svojeg 52. pole positiona.

U Barceloni nitko nikada nije pobijedio, a da je startao više od petog mjesta. Upravo to daje priliku Mercedesovom vozaču da barem malo smanji zaostatak za svojim momčadskim kolegom i vodećim u poretku vozača, Nicom Rosbergom.

“Jako, jako sam zadovoljan sa svojim krugom. Nico je bio sjajan cijeli vikend pa sam malo po malo gradio svoju brzinu. Dečki u tvornici su naporno radili kako bi riješili probleme koje smo imali proteklih tjedana. Jako sam sretan,” rekao je Hamilton.

S druge strane garaže, Nijemac je bio razočaran, ali kaže kako je utrka ono što se računa.

“Ja sam razočaran što sam drugi. Htio sam biti prvi, ali Lewis je bio brži danas i to je to. Na sreću, utrka je ono što se broji. Postoji još nekoliko prilika da uzmemo te bodove sutra. Što se tiče strategije, neće biti lagana utrka pa ću probati iskoristiti svoje šanse na startu,” rekao je Rosberg.

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Groff

Jel Hami još sretan?

modesto

http://www.dailymotion.com/video/x187jwl_f1-spanish-gp-1993-race-part-1_sport dobri stari dani hll prost,sena šumahercatalunya 1993,tako emocionalno,

F12013

Samo da danas Mercedesi ne odlete kao ta dva Williams-Renaulta…
Postolje Prost, Senna, Schumacher. Neprocjenjivo…

Groff

Samo se ti veseli sinko, kad te Max počne stiskat nisam siguran da ćeš i dalje biti sretan.

fap

To znaci da ce pre toga da oduva Ferrari

fap

Pardon pa njih je vec oduvao danas

FerrariHR

Šta znači “oduvao”? Jel to kad navijaš za McLaren a kakiš po Ferrariju konstantno. Jel to to?

fap

Od svih silnih najava kako ce Ferrari u Evropi da stigne Mercedes nema nista ,pa je pocela da vas hvata nervoza i pocinje i vredjanje,pa nisam ja kriv sto je Ferrari danas koji peti i sesti,tu vasu nervozu bolje iskazujte prema Ferrariju mozda onda nesto i naprave.Ili je mozda klinac Max klasa za sebe kad je u losijem bolidu razguzio( kako ti kazes da razumes) ferrari

FerrariHR

Nisi mi odgovorio na pitanje,al nema veze. Niko nikoga ne “vređa”,kako ti razumiš,tako ću ti napisat. Neznam di bi ti izbacio tu svu gorčinu naspram Ferrarija i njegovih navijača da nije GP1.hr,tobože si McLarenovac a ne propuštaš ni jedan komentar o Ferrariju,ako si tako realan i objektivan onda se malo dotakni Force Indije,Manora,Williamsa..pa onda reci da si objektivan. Ovako si pročitana knjiga,definitivno. I uopće nisan nervozan,sa nestrpljenjem čekam sutrašnju utrku na kojoj će uvjeren sam,Ferrari mnogima začepit usta od današnjih komentatora. Pardon,razguzit..ili rastrest dupe,da ti još pojednostavnim.

mm

ferrari..dobro kažeš za fapinu,non stop pljuje po Ferrariju i uživa u tome izgleda i samozadovoljava se a navija za MClaren koji znamo dobro kako stoji..čudan tip.

alfa707

Oduvati na hrvatskom znači otpuhati

FerrariHR

Alfa707..Znan kako se kaže i šta znači,komentar je čisti sarkazam na njegov😉

joshuazg04

Bit će veselo u prvom zavoju…………

sennad

Miriše sutra na udes izmedju Hamiltona i Rozberga..

dataxtd

… i gladnog Verstappena, iako mislim da je vrhunski vozač.

sennad

Sta sam reko.. 🙂

MJ512

Offtopic: Jedna pozitivna vijest o Schumacheru. Izjava koju je dao Luca di Montezemolo za CNN: “I’m very pleased to know that he is reacting,” the former Ferrari president told CNN’s The Circuit at his office in Rome. He didn’t elaborate on what he meant by “reacting.” Forza Michael!!!

FerrariHR

Odlično,bar nešto👍

MJ512

Mali pozitivni znak 🙂

Related Posts