Voditelj odjela za performanse ekipe iz Grovea, Rob Smedley, potvrdio je da će ovogodišnji jednosjed britanske momčadi biti otkriven na prvom danu predsezonskih testiranja u Barceloni. Williams FW38 ćemo tako prvi puta ugledati 22. veljače na Circuit de Barcelona-Catalunya.

“Nećemo imati nikakvo blistavo ili glamurozno predstavljanje. Predstavit ćemo ga 22. veljače u Barceloni”, rekao je Smedley britanskim medijima.

Fotografije prošlogodišnjeg FW37 su se na svjetskim naslovnicama našle nekoliko dana prije njegovog debija, ali je svjetlo dana ugledao također na prvom danu predsezonskih testiranja.

Što se tiče drugih momčadi, jedino je Haas F1 Team potvrdio datum predstavljanje svog bolida, također na prvom danu testiranja u Barceloni.

Prvi predsezonski test traje od 22. do 25. veljače, a drugi od 1. do 4. ožujka ove godine. Prva postaja nove sezone, trkaći vikend u Australiji, na rasporedu je od 18. do 20. ožujka 2015.

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
IceMan282

Uff..sva ta halabuka oko Ferrarijevog odbrojavanja na njihovoj stranici..covjek se ponada da stize nesto veliko..a ono..nagradna igra..hahaha..znamo da je prerano zaotkrit bolid..ali ocekujes nesto vise od igre..

avatar
Član
modesto

nadajm se da će bit dobar bar ko 2014,prošla sezona definitivno nije bila dobra iako su završili na trećem mjestu,nisu bila na postolju,niti u 1 redu bar..ako willamsi ne budu dobri 2016 će se desiti promjene takvi je sir frank.

avatar
Član
override667