Haasov bolid prošao crash test

Haas F1 Team je sa svojim bolidom prošao obavezne FIA-ine crash testove i time napravio još jedan veliki korak prema svojoj debitantskoj sezoni.

Američka momčad, koja će koristiti Ferrarijeve pogonske jedinice, odgodila je ulazak u Formulu 1 s 2015. na 2016. godinu, pa se tako za svoju prvu utrku priprema već skoro dvije godine.

Haas će imati samo dva predsezonska testiranja prije prve utrke u Australiji. Prvo predsezonsko testiranje će se održati na Circuit de Barcelona-Catalunya od 22. do 25. veljače, a drugo od 1. do 4. ožujka na istoj stazi.

 

12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Kakav je ovo bolid na slici? Ovo uopće nije sadašni bolid sa PU pogonom već vjerojatno sa V8 motorom i coanda ispuhom kao bolidi od prije tri-četiri godine.

h.h.frentzen

Ruganje, pljuvanje i omalovazavanje ferraria ili bilo koje f1 momcadi mi nije razumljivo. Pa sto ne bi bilo bolje za f1 da imamo nekoliko jakih momcadi a ne dominacije. Vi koji se izrugujete isti ste kao oni sto omalovazavaju mirka filipovica, ivicu kostelica… Pustite nas da uzivamo u motorsportu i sportu na sportski nacin.

west

Kažu da svi idu u Ferrarijev padock na špagete i mišljenja su da bolid ne znaju napravit ali su im zato špagete vrhunske.A čuj neko nešta…!

FerrariHR

Sinko,totalno si se pogubio.

schumy

Čuj, lijepo je za nekoga navijati (ti očito navijaš za Mercedes), ali F1 bez Ferrarija je kao “pašta-šuta” bez gulaša, prevedeno – nema F1 bez Ferrarija, definitivno!
A za tebe bi bilo bolje da se malo umiriš, pročitaj na miru ostvarenja pojedinih momčadi u F1 od davnih dana pa do danas……..

FO108F

Ovo je prvi korak ka “osvajanju ” bodova u prvoj trci.

FerrariHR

Nemoj stalno bit podrugljiv,napiši zašto nebi osvojili bodove u prvoj utrci? Možda šta nemaju Mercedesov motor,ili šta nisu čestitali rođendan Hamiltonu na GP1?

west

Zato što suradjuju sa špageta-majstorima.

FerrariHR

Nemoj zezat,ma baš su nam falili ovi stručno-provokatorski komentari,nama šta neznamo ništa. Al stalno mi je ista dilema u zraku-jel vas dvojica(mislim na tvog kolegu inženjeraFO108F),sami smišljate komentare ili ih šalje Hami direktno iz škole za bonton koju pohađa?

west

Vidim da imaš kompleks od Hamiltona koliko ti je često u ustima.

FerrariHR

Šta misliš,voli li Hamilton špagete😂

dFixxx3r

dobar cover

Related Posts