Momčadi Formule 1 će biti izuzetno zadovoljne nakon obnove objekata na stazi na kojoj se vozi VN Brazila, kaže Bernie Ecclestone nakon što je prva faza obnove završena na Interlagosu.

Iako se potpuni remont pitstop ravnine očekuje tek sljedeće godine, momčadi će biti oduševljene novim boksevima i zgradama paddocka na utrci sljedećeg vikenda.

Ecclestone, koji je posjetio stazu ranije ovog tjedna, pozdravlja promjene i tvrdi kako je staza nepotrebno kritizirana posljednjih godina.

“Momčadi će biti oduševljene s objektima. Prijašnjih godina, nisam bio sretan kako su momčadi kritizirale strukture koje su bolje nego na nekim drugim stazama. Cijenim napore ovdje,” rekao je Ecclestone.

Fernando Haddad, gradonačelnik Sao Paula, dodaje:

“Mislim da je pronađeno rješenje najbolje. Više sam nego zadovoljan s ostvarenim rezultatima. Držimo se rasporeda koji smo dogovorili s tehničkim ekipama. Novi kompleks pitlanea će biti završen 2016. godine.”

Ecclestone ima povjerenja kako će obnovljeni objekti biti podrška u osiguranju da će Formula 1 ostati u Brazilu na duži niz godina.

“Uvijek sam se osjećao kao Brazilac. Bili smo ovdje oko 40 puta. Mislim da ništa nismo propustili. I nastavit će se. A sada mislim i da će ljudi biti više zainteresirani. Samo moramo Globo (Brazilska televizijska mreža) učiniti više entuzijastičnim,” rekao je Ecclestone.

“Mora biti tako. Meksiko je sličan Brazilcima. Globo mora bolje podržati ovo sve. Također, mislim da moramo prirediti bolji spektakl. Trebamo bar dvojicu koji će se utrkivati. Davnih dana u McLarenu smo imali dvojicu koji su se utrkivali,” dodao je Ecclestone.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
modesto

koja dvojica stari ?samo jedan dominira .znam da si htio interlagos izbacit kao i monzu ,silverston….nešto je bilo govora da vrati f1 u rio de janeiro.

avatar
Član
Marlon Brando

Momčadi će oduševiti jedino tvoj odlazak, ništa drugo. 🙂