Vozači Scuderije Toro Rosso neće po dobrome pamtiti prošlu utrku, VN Velike Britanije na Silverstoneu. Carlos Sainz je odustao zbog problema s pogonskom jedinicom, a njegov timski kolega Max Verstappen je izletio sa staze na početku utrke. Međutim, Španjolac se nada puno boljem vikendu ovog tjedna kada će se na Hungaroringu voziti VN Mađarske. 22-godišnjaku se, za razliku od Daniila Kvjata, sviđa konfiguracija staze na kojoj je u prošlosti zabilježio vrlo dobre rezultate.

“Uživam se utrkivati na Hungaroringu. To je staza koju dobro znam jer sam se tamo utrkivao puno puta u juniorskim kategorijama, a na postolju sam završio nekoliko puta. To je definitivno jedna od povijesnih europskih staza na koje svi vole doći! Mislim da bi trebala odgovarati bolidu Toro Rossa pa se radujem vikendu”, rekao je Sainz.

“Visoke temperature zraka i staze predstavljaju fizički izazov za vozače pa sam naporno trenirao u toplim uvjetima. Užitak je voziti na stazi takve konfiguracije, a tijekom kruga se nemate vremena opustiti jer nema dugih pravaca, već dosta uskih i zavojitih sekcija.”

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
modesto

pa to i ja govorim ajde reci to kyattu koji pljuje po ovoj šumskoj stazi,ona nije široka ali je zanimljiva ima dosta zavoja slijepih.baš je super staza i ima dosta publike nije kao recimo u kini ili bahreinu.