GP1.hr potvrđuje svoj status daleko najposjećenijeg F1 portala u regiji brojkama prvog polugodišta. U prvom polugodištu portal je posjetilo čak 2.196.253 posjetitelja koji su otvorili stranice 6.591.798 puta uz prosječno trajanje posjeta 3:20 min. U odnosu na drugo polugodište 2014. trenutni pokazatelji pokazuju rast od čak 16,59% u segmentu posjetitelja, 23,40% u pregledima stranica te 5,15% u trajanju posjeta.

Dosad je na portalu osvanuo 6.391 članak koji su komentirani čak 190.086 puta! Nedavno ponovno aktivirani forum sadrži 129.915 postova u 998 tema koje piše 6.267 članova. Od noviteta ističemo novi cloud hosting našeg vjernog partnera Avalon.hr koji bi trebao rezultirati puno bržim radom portala te većom propusnošću u vrijeme trkaćih vikenda. Naš Facebook ima 11.348 fanova, a tjedni doseg iznosi gotovo 50.000 ljudi.

Hvala Vam na brojkama koje činite!

12
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
10 Komentara na temu
2 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
11 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
morenocro

HAHAHAHAHA A ZA LOGIRATI SE MI TREBA PAR DANA ONDA ODUSTANEM OD KOMENTARA!!

avatar
Član
Zigorec

Hvalite me usta moja. Ne možemo baš izmjeriti broj posjeta i trajanje istih, ali odokativno se vidi koliko je manje komentara. Malo razmislite zbog čega je tako i napravite više jednom nešto.

avatar
Član
robojde

ko da slusam grcica kako prica u rastu gospodarstva. smisno

avatar
Član
sladjan87

Ha ha ha , lijepe brojke a portal bruka i sramota .

avatar
Član
Jester

Da, dobre brojke za 2014. godinu. Ove godine neće biti tako dobre….

avatar
Član

Prvo polugodište ove godine je bolje od drugoga iz 2014. Naravno, tek treba vidjeti brojke drugog polugodišta 2015.

avatar
Član
Jester

Kao što rekoh, ali uz ovaj egzodus članova sumnjam da će biti bolje. Na vama je da nas zainteresirate i zadržite na portalu, malo ste kiksali sa situacijom oko promjene dizajna portala i forumom koji nije radio jedno vrijeme ali se to još uvijek da srediti.

avatar
Član
modesto

ne znam otkud to kad forum nije radio mjesec dana,mnogi su otišli odavde,

avatar
Član
senna66

Bili ste zaista odličan portal i iskreno nemam pojma što vam se dogodilo. dali je u pitanju nedostatak financijskih sredstava ili nedostatak iskusnog programerskog tima….ne znam. ali znam da je portal pao bez obzira što vaše brojke pokazivale. Nakon svake utrke nema one hrpetine komentara što je nekoć bila. Znalo je biti 250 komentara. Sada, nakon vrlo zanimljivog Silverstonea prošlog vikenda…o kojem se itekako može raspravljati ima samo 54 komentara (?) Očiti je znak da nešto nije u redu. Moja iskustva s ovim portalom nisu na zadovoljavajućoj razini. Da bih se ulogirao vrlo jednostavno treba upisati ime i lozinku, nažalost… Read more »

avatar
Član

S obzirom na kvalitetu, niste ni zalužili ovoliko posjecenost. Da nema ovoliko vijesti, stranica bi vam bila jedna velika pustinja…
No svejedno pohvale, ljepe brojke…

avatar
Admin

Čestitam vam.

No svejedno bih uputio i malu kritiku. Volio bih kad bi portal radio cijelo vrijeme (ponekad ne radi). Drago mi je da je forum opet tu, no najviše mi smetaju oni kodovi ispod prostora za komentare, za kojeg bih također volio da je na vrhu a ne na dnu. Nadam se da ćete uvažiti moje kritike i ideje te još jedanput čestitam na uspjehu 🙂

avatar
Član
stari lisac

Od kada ste osvanuli sa ovom formom portala broj komentara je pao za 99%.

Hvala Vam na brojkama koje čininite!

Ono – veliki FACEPALM….