Williams je ove godine znatno podigao formu, zahvaljujući nešto većem budžetu, odličnom Mercedesovom motoru i vrlo dobrom šasijom. Uspjeli su privući i neke nove sponzore, a svakako je najveći od njih onaj naslovni, Martini. Tako je britanski tim jučer sklopio novo partnerstvo, sada s bivšim Lotusovim sponzorom Rexona.

“Adrenalin, stres, visoka temperatura i kretanje uzrokuje kod vozača, momčadi i fanova znojenje. Ovo je ultimativni test za brend kakav smo mi, i budite sigurni da vas Rexona neće ostaviti “na cjedilu”, izjavio je Santiago Iturralde, predstavnik Rexone.

“Oduševljeni smo što smo sklopili partnerstvo s jednim velikim globalnim brendom. Williams ima dugu povijest partnerstava s robnim markama kojima je cilj podignuti svoj globalni doseg, a marketinški alati u Formuli 1 im svakako mogu pomoći u tome. Radujemo se novom partnerstvu”, izjavila je Claire Williams.

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
5 Komentara na temu
2 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član

Lijepo je vidjeti ovu slavnu momčad da se diže iz mrtvih.
Samo dok voze mercov motor nikad neće biti prvaci jer im to neće dozvoliti tvornička momčad.

avatar
Član
Ferrariforever

Rexona…nisu li to mirisi za curice?

avatar
Član
mzf1

“Ovo je ultimativni test za brend kakav smo mi, i budite sigurni da vas Rexona neće ostaviti “na cjedilu”

Valjalo bi pitati Lotus što misli o ovome.

avatar
Član
avalon

možda bi bilo dobro kad bi timovi sa puno izdašnih sponzora dobivali manje novaca od FIA/bernia , a taj novac da bude prosljeđen malim timovima jer kako sponzore mogu privuč npr marussia , caterham , pa i sauber , lotus ? kojem sponzoru je u interesu “oglašavat” se na bolidima koje TV kamera “uhvati” samo kad bivaju preteknuti ?

avatar
Član
AlonsoMcLarenHonda

formula 1 je otišla finacijski u lošem smjeru kad su se zabranile reklame duhanskih proizvoda, što je po meni totalno bezveze, odrastao sam u doba kada je bilo milijun reklama za cigarete pa nisam nikada došao u iskušenje da pušim, danas jke tolika antipropaganda duhanskih proizvoda, a sve više dijece puši …

avatar
Član
zekohonda

može se alkohol reklamirat, a duhan ne. licemjerno.

avatar
Član
AlonsoMcLarenHonda

prije je svaka momčad imala glavnog sponzora neku marku cigareta i velike novce od toga, a sada samo banke i osiguravajuće kuće, 99% ljudi na svijetu to ne zanima jer nema novca da bi imalo veze s istima 🙂