Video dana: Rush (2013.)

Trotjedna pauza u kalendaru je za svakog F1 ljubitelja kao mučenje na električnoj stolici, stoga se traže načini kako bi se nadomijestilo to vrijeme. Naša preporuka za ubijanje dosade je film Rush, izdan prošle godine u ovo vrijeme. Radnja filma je borba za naslov između Nikija Laude i Jamesa Hunta 1976. godine. Pogledajte trailer pa prosudite isplati li se pogledati.

O filmu na stranici IMDb

http://www.imdb.com/title/tt1979320/

12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
RINDT JOCHEN 1970

Film je super ali bi ja osobno preporucio dokumentarni film o Formuli 1 pocinje od samih pocetaka pa skoro do danas govori o razvoju sigurnosti vozaca…. Film se zove ONE… Strasan dokumentarac… Bar meni….

dFixxx3r

jel imas link za taj film ???? nemrem to nac 🙁

Ronin

Daniel Brühl je skinuo Laudu u orginalu i trebao je za tu ulogu dobiti neku nagradu
Inaće mi je film vrlo dobar

_marko_

i u filmu se jako dobro vidi kolko vozač može sudjelovati i utjecati na razvoj bolida.
o tome već neko vreme tu pričam.

lalenbg

Isplati se pogledati film, koji je uprkos nekim svojim manama, vrlo dobar:

http://lalenbg.blogspot.com/2013/12/trka-za-zivotom.html

Pozdrav!

Tow Pie Pie

Film je odličan, za dramaturški dio i glumu skidam kapu, jedino što me razočaralo u filmu je prikaz same utrke, na sekundu dvje tri dobar kadar ali velika većina prikaza utrke nimalo zadovoljavajuća, uopće nije dočarana vožnja kako sam se nadao da će biti…štoviše puno bolje je čak taj dio odrađen u onom prastarom “Grand prix” filmu.

Ferrariforever

.tow..uz dužno poštovanje, nebih se složio. Film je kao takav vremenski ograničen i osim samog prikaza utrke i načina prikaza iste, film ima zadatak isprićati priću. Ako je autor želio prikazati sve ono što bi ti želio, na jednu utrku bi utrošio pola filma.
Moj savjet je da po youtubu malo prošvrljaš pa nađeš utrku koju želiš gledati.

Tow Pie Pie

Nije u pitanju dužina prikazane utrke već šta je u tom vremenu pokazao, mogao je kadar koji pokazuje samo vizir odnosno kacigu sa prednje strane (koliko se sjećam taj kadar vremenski najviše dominira) samo skratiti i ubaciti neki “normalan trkaći” kadar. I to je sve 🙂 …a taj kadar u facu vozača cjelo vrjeme općenito mi je jedan od najdebilnijih koji koriste u filmovima. Nema u njemu kreativnosti.Ali osim toga film fantastičan.

Ferrariforever

.dobar je film..za nas F1 ljubitelje čak i odličan. Vjerna preslika onih događanja.
Uglavnom, pogledao sam film i kinu zajedno sa ženom i nakon toga se i ona počela zanimati za F1. 🙂

rovaccccc
Alen Šmit

Odlican film,ako hocete film u 720p i 1080p posaljite mi PP(privatnu poruku) 🙂

Related Posts