20-godišnji Daniil Kvjat rekao je da je velika potrošnja goriva krivac za razočaravajući rezultat na današnjoj utrci pred domaćom publikom. Toro Rossov vozač imao je odličan nastup jučer u kvalifikacijama te je utrku startao s petog mjesta. Međutim, u prvom dijelu utrke imao je problema budući da nije bilo dovoljno gripa a nakon toga morao je paziti i na gorivo zbog čega je pao u poretku te VN Rusije završio na 14. mjestu.

“Utrka je bila teška. Osim činjenice da nisam odmah mogao pronaći odgovarajući grip, morali smo previše paziti na potrošnju goriva u usporedbi s drugima. Moramo riješiti taj problem kako zbog toga ne bi gubili performanse u budućnosti. I zadnje ali ne i najmanje važno, pred kraj utrke sam morao opet u boks pa sam izgubio još pozicija. Volio bih da sam imao puno bolji nastup ovdje u Rusiji pred svojom publikom. Bez obzira na razočaravajući rezultat bilo je lijepo utrkivati se na ovakvoj stazi s izvrsnom organizacijom”, rekao je Kvjat.

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
4 Komentara na temu
3 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Ronin

Ljudi dragi Daniil Kvyat http://en.wikipedia.org/wiki/Daniil_Kvyat
Kvjat ne postoji jedino možda u srbiji

avatar
Član
ino11
avatar
Član

Interesantne su brojke,statistika a i stvarnost je surova f1 svijetu.Danil je promaknut u RedBull a ima skoro 3 puta manje bodova 8 / 21 od JEV i jucer je startao 5 a JEV 10 a zavrsio je iza Vergna.Slicno je bio slucaj i sa Riciardom bili su podjednaki u TR.Zar nebi vozac trebao pokazati neku razliku da je bolji ili smo mi slijepi.I sada JEV ide papa, po meni je zasluzio da bude uz Riciarda bar jednu sezonu.

avatar
Član
Jester

Samo polako, tvoje vrijeme tek dolazi.

avatar
Član
KOve

Tako je. Što se mene tiče, ovo je uspješan vikend za njega jer 5. mjesto u kvalama nije mala stvar i to bolje od oba Red Bulla.
Bit će svega dogodine ako RB bude konkurentan.