Bivši MotoGP vozač, Marco Melandri pojavio se na Velikoj nagradi San Marina koja se vozi u Italiji ovog vikenda te priznaje kako mu je drago što su Aprilia i Gresini Racing započeli suradnju.

Bivši svjetski prvak klase do 250cc i MotoGP pobjednik napustio je Grand Prix utrke krajem 2010., a trenutno se natječe FIM World Superbike Championship seriji u tvorničkoj ekipi Aprilia Racing Team.

Upitan o tome da li bi se mogao vratiti u MotoGP da ponovno ujedini snage s Gresini Racingom – za kojeg je nastupao od 2005. – 2007. i o tome da li će i iduće sezone voziti Apriliu, Melandri je odgovorio: “Lijepo je vidjeti Gresini i Apriliu zajedno. Što se tiče mene, ja ću sigurno ostati s Apriliom. Moram razumijeti što će oni učiniti, čak i u Superbikeu, ja se kod njih osjećam kao kod kuće.

Želim se vratiti (u MotoGP), ali ne želim biti samo običan broj na papiru, znam da na početku nebi bilo lagano, ali sam siguran da ako radimo korak po korak, možemo ostvariti odlične rezultate.

Melandri je svoju spomenutu titulu prvaka klase 250cc osvojio upravo s Apriliom davne 2002. Kasnije je proveo osam uzastopnih sezonu u kraljevskoj klasi MotoGP gdje vozio za Yamahu, Hondu, Ducati i Kawasaki, dok je svojih pet MotoGP pobjeda osvojio vozeći za Gresini.

5
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
2 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
4 Autori komentara
avataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
LokiXTX

Mislit i srat nije isto!

PS-Welcome back!

avatar
Član
Dan is the man

Yes please!

avatar
Član
MM33

Kako god bilo navijati cu za njega! Nadam se da ce Gresini Aprilia biti jak paket 😀

avatar
Član
zekohonda

xe, xe, zno sam da ćeš se ti javit! 🙂

avatar
Član
MM33

haha konačno nešto o Melandriju ali sumnjao sam na ovo kada sam ga vidjeo sa Faustom u Gresini garazi jucer 😀