SLUŽBENO: Valentino Rossi potvrdio produljenje ugovora s Yamahom na još dvije godine

Autor: Ivan Vrhovec02.07.2014 - 11 komentara

Valentino Rossi potpisao je novi dvogodišnji ugovor te ćemo ga u tvorničkoj momčadi Movistar Yamaha s oduševljenjem gledati još najmanje dvije godine, 2015. i 2016.

Sretan sam što mogu objaviti da sam potpisao novi ugovor s Yamahom za sljedeće dvije godine. Veoma sam ponosan zbog toga“, rekao je Rossi, koji se trenutno nalazi na drugoj poziciji ukupnog poretka u Svjetskom prvenstvu nakon osvojene četiri druge pozicije i pet podija.

Ovo je bilo veoma važno za mene jer doista uživam raditi sa svojom ekipom i sa ljudima u momčadi, japanski i europski čalnovi momčadi su bili uz mene gotovo tijekom moje cijele karijere. To je odlično jer to bio moj cilj: htio sam nastaviti, osjećam se odlično i motiviran sam te želim dati najbolje od sebe. Sretan sam što ću nastaviti voziti svoju Yamahu YZR-M1, ona je bila moja ljubav poteklih nekoliko godina, bit će ostatak ove sezone i sljedeće dvije godine.

Veliko hvala svima, dat ću maksimum od sebe i pokušati odvoziti utrke najbolje što mogu.

Direktor Yamahe, Lin Jarvis je dodao: “Veoma sam sretan što nastavljamo s Valentinom u 2015. i 2016. Nakon njegovog povratka u Yamahu 2013. to je bilo pozitivno iskustvo za cijelu momčad.

Nakon dvije teške godine daleko od doma, Valentino se vratio prošle sezone, ne samo nama, nego i svojoj YZR-M1. Obožavatelji utrka diljem svijeta su sretni gledajući ga kako uživa u vožnjama i otkriva neke nove svoje vozačke performanse.

Užitak je ključan faktor za Valentinove dobre rezultate – kada nam se prvi puta pridružio 2004., jedan od najvažnijih motiva za prelazak na Yamahu je bio stvoriti si okruženje u kojem je mogao uživati u utrkama.”

Njegov užitak je očit svima koji su ga upoznali na MotoGP eventima i onima koji ga gledaju na TV-u, a vidi se u njegovim izvrsnim rezultatima ove godine, gdje se trenutno nalazi na drugoj poziciji ukupnog poretka u Svjetskom prvenstvu. Radujemo se što ćemo zajedno raditi i sljedećih godinu i pol. Namjera nam je da Valentino ostane s nama do kraja svoje sportske karijere i nakon nje.

Službeno: Sergej Sirotkin novi vozač Williamsa

Formula 1 u problemima oko novog logotipa?

Steiner: Ne postoji američki vozač koji je spreman za F1

Brown: Renaultov motor je brz

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Predictor
Kreator TV
Tag cloud