Rossi o Crutchlowu i Ducatiju

Autor: Luka Matešić22.08.2013 - 3 komentara

 

Komentirajući Ducatijevu postavu za 2014., Valentino Rossi je poslao nekoliko savjeta Calu Crutchlowu, novom vozaču talijanske momčadi.

Kao vozač koji je u Ducatijevoj tvorničkoj momčadi proživio dvije teške sezone bez pobjede, višestruki MotoGP prvak Valentino Rossi ponudio je nekoliko savjeta kolegi Calu Crutchlowu koji će iduće sezone u talijanskoj momčadi preuzeti mjesto Nickyja Haydena.

“Mislim da je Cal jako želio tvornički motocikli i Yamaha mu vjerojatno nije pokazala dovoljno povjerenja. Ducati je velika momčad i sigurno je da će Cal imati veliku podršku svih članova ekipe koji će raditi za njega. Kako je i sam rekao na pressici, čeka ga veliki izazov.”

“Dovi je u momčadi od početka sezone i muči se pokušavajući vratiti momčad u vrh. Za razliku od Yamahe, s Desmosedicijem je jako teško pronaći pravi limit. Svi članovi Ducatija znaju da moraju podignuti razinu svojih performansi i mislim da će biti jako zanimljivo pratiti njihov napredak.”

Podsjetimo, Cal Crutchlow je potpisao dvogodišnji ugovor s talijanskom momčadi i iduće će sezone ponovno voziti uz Andreu Doviziosa, iskusnog Talijana s kojim je već dijelio garažu u ekipi Tech 3 Yamahe.

Mercedes smatra McLaren kao ozbiljnu prijetnju u 2018.

Video: McLaren prvi put startao svoj novi motor!

Williams predstavio novi bolid

Alonso: Očekivanja McLarena su veća nego ikad

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Predictor
Kreator TV
Tag cloud