Paul Di Resta još je jednom rekao da bi htio priliku da vozi za Ferrari u budućnosti, a svojom trenutnom formom može si samo pomoći da dođe do tog cilja u 2014. godini.

Škot trenutno vozi svoju najbolju sezonu u Formuli 1, bodove nije osvojio u samo dvije utrke, te tako predvodi Force Indiju u borbi za peto mjesto.

Takva konzistentnost zasigurno ga je dovela na radare mnogih ekipa, posebno onih vodećih.

“Ferrari je moj glavni cilj u Formuli 1 zbog mojih talijanskih predaka. Ali, trebamo pričekati i vidjeti hoće li se stvoriti prilika za to. Trenutno je zadatak pružiti takve partije da se uopće stavite u poziciju kandidata za ta mjesta”, kaže Di Resta za Sky Sports.

Di Resta se nada da će Force Indija i ove godine biti jaka u drugom dijelu sezone.

“Prošle godine smo imali neke odlične utrke nakon ljetne pauze. Spa, Monza, Singapur. Želim misliti da ćemo to ponoviti i sada.”

15
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
12 Komentara na temu
3 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
13 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
NinekF1

on bi bio dobar u ferrariu

avatar
Član
stari lisac

Bio bih teško razočaran ako otpuste Felipe-a, a ne stave Kamui-ja u drugi bolid. To bi im bila velikaaaaa greška i, barem u mojim očima dvojac Luka i Stefano doveo do 0% poštovanja. Tada bi zaista bilo jasno da njih dvojica ne mogu napraviti ništa, a kako bi se forma Ferrari-ja popravila… Inače nisam protivnik niti ostanka Felipe-a u Ferrari-ju, ali poput Romain-a u Lotusu. Neka zasluži mjesto svakom svojom utrkom..

avatar
Član
blejky

Nažalost nije sve do vozača. Koliko sponzorskih novaca može pojedini vozač privući itekako je važno danas za bilo koju momčad pa tako i Ferrari. Massa donosi preko 50 mil. godišnje, sumnjam da Paul može isto. Iako je odličan i ove sezone konstantan u bodovima za razliku od Masse.

avatar
Član
Ferrariforever

.i moj, Paul, i moj. 😉

avatar
Član

Več vidim scenario na VN Australije 2014(ako di Resta zameni Masu mada šanse za to su 4%).Team Radio:Paul,Fernando is faster than you…di Resta bi za Ferari bio ultimativni no.2 vozač.

avatar
Član
stari lisac

a ako Daniel dođe u RBR, često ćemo slušati: “Daniel, do not overtake Sebastian…”

avatar
Član
elmedin

eto neka ti znas kako ce glasiti team radio ferrarija!

avatar
Član
japan

kobayashiiiiiiii !!!!! mada mi je i di resta dobar

avatar
Član
McFast

Mogao bi biti vozač ferrarija sljedeće sezone ,ali ako Massa pruži još dobrih partija nevjerujem da će biti mjesta za njega.

avatar
Član
perodeformero

Mr President!
Mr Paul is here.
Paul who? John Paul?……… (xexexe dobra stvar)

avatar
Član
budaa

sve stoji iz navedenog……ali zao mi masse imao je dosta dobrih partija za crvene…… schumijeva skola dosta je naucio od njega…..imao je dosta pehova i jedva zivu glavu izvuka…. mislim neide mu ali… nije loš vozač….forza ferrari….

avatar
Član
DMX

nije samo tebi, to je svim cilj …

avatar
Član
Mateo300

NE!

avatar
Član
elmedin

Dosta dobar vozac koji ce izrasti u odlicnog vozaca.Ferrari? Pa moguce je zasto da ne,Ferrari ce traziti zamjenu za Massu to je gotovo sigurno i Di Resta bi mogao biti medju kandidatima.

avatar
Član

Mislim da Paul ovakvim izjavama privlači pažnju Ferrarija,kao da govori:”Otpustite Massu,ja sam bolji”.
Meni je inače on veoma dobar vozač,lijepo se ponaša i na stazi i izvan staze,uvijek je nasmijan,drag vozač :mrgreen: