Williams bi se mogao vratiti na stari ispuh

Williams je preskočio prve testove u Jerezu da bi mogao raditi na novom FW35 bolidu. Međutim, kako sada stvari stoje, to im se još nije isplatilo pa tehnički direktor Mike Coughlan razmišlja o povratku na ispuh s prošlogodišnjeg bolida. Kaže da Coanda ispuh ne radi kako treba, a momčad ne zna koji je uzrok tome.

“Sve je u razumijevanju Coande. Moramo nastaviti s tim da bi dobili konzistentnu platformu za vozača”, kaže Mike Coughlan.

“Biti ćemo uskoro u poziciji da, ako ga ne uspijemo srediti, da ćemo morati koristiti treninge petkom za testiranje. Naše trenutno mišljenje  je da FW35 mogao biti brži. Sumnjam da ćemo ići natrag na FW34, ali ćemo možda ići na stil ispuha FW34 bolida i koristiti petak za testiranje.”

Unatoč problemima, Coughlan vjeruje da ovogodišnji bolid ima jako puno potencijala.

“I dalje vjerujemo da bolid ima potencijala biti na nižoj poziciji među top deset. U Sepangu smo bili blizu, ali na kraju otpali. Imamo još par većih stvari za riješiti i onda mislimo da bolid može pokazati svoj potencijal. Pitanje je koliko će to dugo trajati”, završio je Mike.

Podsjećamo, Williamsu nije dobro krenula nova sezona – još nemaju niti jedan osvojen bod.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mis

williams i renault su uvijek bili dobitna kombinacija u f1,žao mi je što ih ne ide malo bolje

perodeformero

Koja enormna količina komentara na članak koji ne spominje Vettela, Alonsa, Kimija….
Žalosno. Stranica se pomalo pretvara u navijačku fan zonu. Šteta.

Bexx

famozna coanda

spa-francorchamps

eh tako je to kada u odnosu na druge nemaš jaču makinu sa aktivnim ovjesom, stvarno je teško složiti konkurentan bolid, pa još i osvajati bodove… : (

Lucky

I tako umjesto korak unaprijed korak unazad 🙁

perodeformero

U teškim su problemima. Sve što je izgledalo iole dobro u prve dvije utrke je posljedica Maldonadovih vožnji na rubu koje su završile naravno kraj sraze.

nelson

bar nije maldonado uništio utrku u sepangu kao seb

mzf1

pa ti si najglasniji u napadanju današnjih vozača kako su kukavice kako se boje utrkivanja momčadi i sl. što ti sad ne valja..nit je webber ima “ugašen” motor u onin trenutcima napada jer je tad napravija najbrži krug, niti je prije utrke bilo ikakvih dogovora (to je webber potvrdija da su naknadno dobili te upute kad su se našli u situaciji 1. 2.) da si imalo objektivan pozdravija bi ovaj dvoboj, ali to si ipak ti

Related Posts