Force India produljila ugovor s Mercedesom

Force India produljila je ugovor vezan za motore s Mercedesom. To znači da će u prekretnoj turbo 2014. godini koristiti njemačke motore. Njihove motore koriste od 2009. godine, a sada su potvrdili da će se njihova suradnja nastaviti dugoročno.

“Naš novi ugovor s Mercedesom za nadolazeće godine je najznačajniji u povijesti Sahara Force India momčadi. S novim pravilima za sljedeću godinu, ne mogu se sjetiti boljeg partnera s kojim bi mogli raditi, dok Formula 1 ulazi u novu i uzbudljivu eru. Ugovor nam daje dugoročnu stabilnost koju zahtijevamo i omogućuje nam nastavak našeg puta prema vrhu F1 poretka.” kaže Vijay Mallya, vlasnik indijske momčadi.

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
perodeformero

Nije loše, ali nekako sam se nadao uletu neke Azijske firme. npr: Honda ili neko potpuno novo iznenađenje. Ima ih sada u Aziji enormno bogatih koji bi mogli pokupovati ljude i osnovati potpuno novi cijeli motosport dio u svojoj firmi.
Kada bi stasala isključivo Azijska momčad i postizala zapažene rezultate to bi F1 promijenilo iz korjena. Ne kažem da je sada nešto loše, ali pečesto parenje unutar familija loše završava pa svježa krv uvijek dobro dođe.

SebVettel10181930

imat ce dobre motore za 2014.godinu sto ce ici i Mercedesu na ruku jer imaju motore i u McLarenu i u Force Indiji za 2014.sezonu tako da mogu vidjeti po njima koliko su im kvalitetni motori a sa druge strane i Ferrari ce imat takvu situaciju

VictoriousBoy69

Pa dobro im ide s njihovim motorom, neka samo ostanu s njima, jer oni će biti najbolji motor u 2014 po svim informacijama koje možemo dobiti.
E ljudi, ak vas zanima možda moj blog o F1 , sad ću svakodnevno stavljat portrete legendi/biografije, a do onda imate dva članka koja sam objavio o Maleziji, i o tome što će biti dalje za Mark-a Webber-a
http://f1revealed.wordpress.com/
slobodno pogledajte

perodeformero

Nema na Hrvatskom ili što bi Hogar Strašni rekao, “nema slika”, bah.

VictoriousBoy69

e , pa , slika ima…..

VictoriousBoy69

a engleski valjda znaš…

perodeformero

Hrvatski još uvijek bolje znam, a kao što vidim i ti, jer komuniciramo na Hrvatskom.

perodeformero

Za mlađe, ono sa Hogarom i slikama je usporedba Hrvatski – Engleski.
Hogar (nepismeni) uzme skrivečki sinu knjigu da vidi zašto mali stalno bulji u nju. Lista lista i razočarano zaključi “Nema slika”

VictoriousBoy69

Dobro , vidio sam da od 250 viewsa moje stranice ukupno 80% je iz Hrvatske , tako da okrecem se na hrvatski jezik , poceci od danas sa Legendama , prvi od njim bit će Jim Clark , ocekujte post navecer

VictoriousBoy69

Dali vas možda zanima moj blog o F1 ? Upravo sam objavio treći članak, radi se o F1 Legendi Jim Clarku, svaki dan ću objaviti o jednoj legendi ! Hvala
http://f1revealed.wordpress.com/

pero, odustao sam ipak od promjene

perodeformero

Ma , jao, ispade krivo. Nemam ništa protiv tvojeg bloga. Jedino ta stvar. Možda kada bi imao na oba jezika. Ok, to zahtijeva još rada truda – love, a ti to neprofitno radiš iz gušta, razumijem. Oprosti još jednom. i sve najbolje.

VictoriousBoy69

hvala 😀 ako će biti još podrške , možda se i dogodi ova tvoja ideja 😉

VictoriousBoy69

Službeno je, na hrvatskom je 😀

Slaven Leko

Odlični su to bolidi brzi su i kvalitetni. Samo da vozači još malo porade na vještinama i eto ima još više bodova. Ovo u Maleziji sa boksovima je velika šteta za te momke,ali i cijeli tim.

elmedin

vozaci porade na vjestinama? Mislim da je sutil sazrio cak i za prvaka ako bude imao kompetitivan bolid!!

dzevad22

sutil ? pa di resta je bolji vozac od sutila to ces vidjet na kraju sezone kad bude gotova žetva

perodeformero

Momci su dovoljno vješti, a ono s kotačima im je namjestila zla konkurencija.

DMX

Sjeti se Ferrarija!

Ayrton Mclaren

Odlična vijest za Force Indiju. Imati Mercedesov motor u “srcu” bolida znači imati dobar temelj za odličan bolid. Ove godine FI izgleda jako jako dobro i šteta zbog one “boks-blamaže” u Maleziji jer mogli su tamo uzeti cijeli naramak bodova. Iskreno, kao fan Mclarena, ne bih imao ništa protiv da u dogledno vrijeme i Mclaren objavi kako će voziti s mercedesovim motorima…bravo za FI.

Related Posts